Facebook Pixel
We use cookies to improve our site and provide the best online experience. Please confirm you accept our cookie policy. Accept Decline

Job

Allround operator productie

Allround operator productie

Wat ga je doen?
Als operator productie werk je samen met je collega’s of alleen aan een houtproduct in een van de productielijnen. Je bent het aanspreekpunt voor de productiemedewerkers op jouw productielijn. Ook als het op jouw proces even rustig is weet je altijd wel een andere klus aan te pakken.

Je bent in deze rol verantwoordelijk voor het bedienen, in-en afstellen en onderhouden van diverse productielijnen. Je geeft leiding aan een team en ziet toe op een ongestoord verloop van het proces, zodat de gevraagde kwaliteit en productiviteit geleverd wordt. Je speelt daarnaast een actieve rol op het vlak van veiligheid, technische- en kwaliteit verhogende verbeteringen.

Wie ben jij?
Een procesoperator met een MBO-4 werk- en denkniveau met enige jaren ervaring als operator. Ervaring/affiniteit met techniek is een pré. Door middel van een interne opleiding ga je je verder bekwamen in de diverse processen. Verder ben je resultaatgericht, stressbestendig en flexibel. Je kunt anderen op een coachende manier aansturen en bent collegiaal. Je bent alert op veiligheid en durft je collega’s hier ook op aan te spreken.

Goed om rekening mee te houden: omdat je meewerkt in het productieproces is het van belang dat je beseft dat er ook fysiek werk bij komt kijken. Daarnaast werk je af en toe in 2 ploegen.

Wie zijn wij?
Hakwood is een wereldleider in het ontwerpen en produceren van houten vloeren en wandtegels van topkwaliteit. In nauwe samenwerking met architecten en ontwerpers over de hele wereld creëren we op maat gemaakte oplossingen. We zijn een Nederlands familiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring in het bewerken van hout. We hebben een uitgebreid portfolio opgebouwd met referentieprojecten in meer dan 60 landen in alle sectoren van de markt: residential, commercial, hospitality, retail.

Wat bieden wij?
Een interessante job bij een dynamisch bedrijf. We zijn volop in ontwikkeling en willen graag dat je met ons mee ontwikkelt! De werksfeer bij ons is informeel en we vinden het fijn om als het weer kan een vrijdagmiddagborrel te doen en af en toe een activiteit van de personeelsvereniging. Verder kun je een marktconform salaris verwachten (afhankelijk van opleiding en ervaring), uitzicht op een vaste aanstelling, 24 vakantiedagen en 11,5 atv-dagen. We zijn daarnaast bezig met een cafetariaregeling, zodat jij zelf extra secundaire arbeidsvoorwaarden kunt kiezen.

Neem voor meer informatie contact op met Manon Winter via 0183-356074. Stuur je sollicitatiebrief met CV naar hr@hakwood.com

More about hakwood

Close