Facebook Pixel
We use cookies to improve our site and provide the best online experience. Please confirm you accept our cookie policy. Accept Decline

Job

Assistent Operator

Wat ga je doen?
Als assistent operator werk je samen met je collega’s of alleen aan een product in een van de productielijnen. Je bent medeverantwoordelijk voor het juiste verloop van het productieproces waar je aan werkt. Je werkzaamheden kunnen zeer verschillend zijn en het is mogelijk dat je zelfstandig te werk moet gaan. Ook als jouw productieproces het wat rustiger heeft weet je altijd wel een klus aan te pakken.

Wie ben jij?
Een aanpakker die voldoening haalt uit het afleveren van een goed product. Ervaring/affiniteit met techniek is een pré. Je werkt netjes en gaat precies te werk. Verder ben je resultaatgericht, stressbestendig en flexibel. Je bent alert op veiligheid en durft je collega’s hier ook op aan te spreken.

Goed om rekening mee te houden: je werkt af en toe in 2 ploegen en soms is het nodig om over te werken. Enige flexibiliteit hierin is gewenst.

Wie zijn wij?
Hakwood is een wereldleider in het ontwerpen en produceren van houten vloeren en wandtegels van topkwaliteit. In nauwe samenwerking met architecten en ontwerpers over de hele wereld creëren we op maat gemaakte oplossingen. We zijn een Nederlands familiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring in het bewerken van hout. We hebben een uitgebreid portfolio opgebouwd met referentieprojecten in meer dan 60 landen in alle sectoren van de markt: residential, commercial, hospitality, retail, yachting.

Wat bieden wij?

Een interessante job bij een dynamisch bedrijf. We zijn volop in ontwikkeling en willen graag dat je met ons mee ontwikkelt! De werksfeer bij ons is informeel en we vinden het fijn om als het weer kan een vrijdagmiddagborrel te doen en af en toe een activiteit van de personeelsvereniging. Verder kun je een marktconform salaris verwachten (afhankelijk van opleiding en ervaring), uitzicht op een vaste aanstelling, 24 vakantiedagen en 11,5 atv-dagen.

Neem voor meer informatie contact op met Manon of Anne-Marie op 0183 356 074. Stuur je sollicitatiebrief met CV uiterlijk 15-01-2022 naar hr@hakwood.com

More about hakwood

Close