Facebook Pixel
We use cookies to improve our site and provide the best online experience. Please confirm you accept our cookie policy. Accept Decline

Job

Heftruckchauffeur magazijn/productie

Heftruckchauffeur productie/magazijn
Als Heftruckchauffeur ben je een zeer belangrijke schakel in het productieproces. Je zorgt dat je collega’s in productie niet stil komen te staan en dat de producten op de juiste tijd en in goede staat terecht komen bij de afdeling logistiek en/of verzonden kunnen worden naar de eindklant. Je werkzaamheden zijn verdeeld over een stuk orderpicken, een stuk magazijnbeheer en aan- en afvoer van en naar de productie afdelingen.

Wat ga je doen?
Taken en verantwoordelijkheden die jij oppakt zijn onder andere:

  • Het laden en lossen van vrachtwagens
  • Verzendklaar maken van orders
  • Controleren van producten op kwaliteit, hoeveelheid, verpakking en serienummer
  • Administratief verwerken van processen
  • Beheren van het magazijn en aanvoer naar verschillende afdelingen
  • Tijdig en accuraat de juiste batches aanvoeren bij de productieprocessen

Wie ben jij?
Je bent nauwkeurig, flexibel en collegiaal. Jouw werk zorgt ervoor dat alles tijdig en correct vertrekt. Je bent de laatste die onze producten ziet voor het transport, dus je werkt zorgvuldig en zorgt ervoor dat we kwaliteit leveren. Je bent in het bezit van een geldig heftruckcertificaat. Je kunt goed en snel schakelen tussen de diverse werkzaamheden en weet ook in hectische situaties het overzicht te houden.

Wie zijn wij?
Hakwood is een wereldleider in het ontwerpen en produceren van houten vloeren en wandtegels van topkwaliteit. In nauwe samenwerking met architecten en ontwerpers over de hele wereld creëren we op maat gemaakte oplossingen. We zijn een Nederlands familiebedrijf met meer dan 40 jaar ervaring in het bewerken van hout. We hebben een uitgebreid portfolio opgebouwd met referentieprojecten in meer dan 60 landen in alle sectoren van de markt: residential, commercial, hospitality, retail.

Wat bieden wij?
Een interessante job bij een dynamisch bedrijf. We zijn volop in ontwikkeling en willen graag dat je met ons mee ontwikkelt! De werksfeer bij ons is informeel en we vinden het fijn om als het weer kan een vrijdagmiddagborrel te doen en af en toe een activiteit van de personeelsvereniging. Verder kun je een marktconform salaris verwachten (afhankelijk van opleiding en ervaring), uitzicht op een vaste aanstelling, 24 vakantiedagen en 11,5 atv-dagen. We zijn daarnaast bezig met een cafetariaregeling, zodat jij zelf extra secundaire arbeidsvoorwaarden kunt kiezen.

Neem voor meer informatie contact op met Manon Winter via 0183-356074. Stuur je sollicitatiebrief met CV uiterlijk 30 juli 2021 naar hr@hakwood.com

More about hakwood

Close