Facebook Pixel
We use cookies to improve our site and provide the best online experience. Please confirm you accept our cookie policy. Accept Decline

Job

Hoofd Bedrijfsbureau

Wat zoeken wij?
We zijn op zoek een ervaren leidinggevende die het leuk vindt om in een complexe omgeving ons bedrijfsbureau aan te sturen. Hier worden alle productieprocessen, medewerkers en voorraad gepland. Een spin in het web die het best gedijt in een informele werksfeer, en de hand niet omdraait voor de dagelijkse uitdagingen die het bedrijfsbureau met zich mee brengt.

Wat ga je doen?
Je hoeft dit niet op eigen houtje te doen. Jij zorgt er namelijk samen met jouw team (ca. 10 FTE) voor dat de interne en externe klanten inzicht hebben in de leveringen, zodat de processen, werkvoorbereiding, productie en expeditie zo veel als mogelijk hierop kunnen worden afgestemd. Je draagt zorg voor de totale operationele goederenstroom (inkoop, productieplanning, logistieke planning en voorraadbeheer), draagt actief bij aan verbeteringen op de afdeling en zorgt voor duidelijke en accurate management informatie. Binnen jouw rol is er ruimte voor eigen inbreng.

Wat neem je mee?
Een technische bedrijfskundige opleiding/achtergrond met HBO werk- en denkniveau. Daarnaast heb je ervaring met leiding geven in een vergelijkbare complexe omgeving. Je hebt een helikopterview en bent analytisch sterk. Je spreekt en schrijft goed Engels. Duits en Frans zijn een pré. Uiteraard is ervaring met hout of houtproductie een pré.

Waar ga je aan de slag?
Bij Hakwood! Hakwood is een familiebedrijf dat in 1979 is opgericht. Sinds de jaren negentig zijn wij uitgegroeid tot een wereldwijde speler in hoogwaardige houten vloeren. Deze vloeren worden grotendeels met de hand gemaakt in onze fabriek in Werkendam. Wij zijn één grote familie aan professionals die elke dag met passie een steentje bijdraagt aan onze mooie producten en aan de tevredenheid van onze klanten. We hebben een informele werksfeer, met korte lijntjes en naast hard werken ook veel gezelligheid.

Waarom word jij Hoofd Bedrijfsbureau bij Hakwood?
Omdat het een hele toffe, uitdagende functie is waarbij je direct invloed hebt op ons productieproces! Als je houdt van puzzelen, schakelen en het fijn vindt om zelf zaken op te pakken en uit te zoeken, dan ben jij uit het juiste hout gesneden voor deze rol.

Wat kun je van ons verwachten?
Uiteraard een goed salaris: je hoeft niet op een houtje te bijten! Daarnaast 24 vakantiedagen, reiskostenvergoeding en een pensioenregeling. We hebben een personeelsvereniging, waarmee we minimaal 1 keer per jaar een uitje doen. Ook is er regelmatig tijd voor een vrijdagmiddagborrel als de maatregelen het weer toelaten.

Is je interesse gewekt?
Stuur dan je motivatie op naar Manon Winter via hr@hakwood.com, of stuur je motivatie in een appje naar 06 445 821 85. Voor meer informatie over deze rol kun je contact opnemen met Rianne van der Hel via 06 868 106 20. We kijken er naar uit om je te ontmoeten!

More about hakwood

Close