Facebook Pixel
We use cookies to improve our site and provide the best online experience. Please confirm you accept our cookie policy. Accept Decline

Job

Marketing Specialist

Vacature Marketing specialist

We zijn op zoek naar een strategische marketing specialist: iemand vol energie, creativiteit en ambitie en met uitstekende communicatieve vaardigheden. Als marketingspecialist ontplooi, initieer en begeleid jij zowel korte termijnacties als lange termijndoelen. Je bent een sparringpartner voor marketinguitingen van de organisatie en laat de organisatiedoelen terugkomen in de marketing strategie. Vanuit jouw rol zet je bestaande proposities in de markt en ben je de drijvende kracht achter nieuwe proposities. Je weet hoe je een marketingstrategie ontwikkelt en omzet naar een tactisch-operationeel plan. Van nature ben je een ondernemende doener, die ervoor gaat zorgen dat de afdeling marketing zowel in- als extern zijn statement maakt. In een gespreid bedje kom je niet terecht, maar wel in een omgeving met veel potentie.

Dit ga je doen:

 • De online marketing strategie en implementatie ontwikkelen en verder uitbouwen.
 • Je brengt de website op niveau en breidt onze social mediakanalen verder uit om ons netwerk te vergroten.
 • Budgetten, deadlines, doelstellingen en planningen beheren en bepalen
 • Ontwikkelen, plannen, implementeren en uitvoeren van de online en offline strategie
 • Het brandmanagement van de merken Hakwood, Hakwood Complete en HARTT
 • Organiseren van Hakwood’s deelname aan (internationale) evenementen
 • Ontwikkelen en initiëren van PR-activiteiten
 • Je bent lid van de werkgroep Productontwikkeling
 • Interne en externe communicatie

Dit vragen we van jou:

 • HBO (+) in marketing, communicatie, journalistiek, business of een gerelateerd vak
 • Vloeiend schriftelijke en mondelinge communicatievaardigheden in het Nederlands en Engels
 • Ervaring met Google Analytics en Google Ads
 • 10+ jaar ervaring in marketing (PR-ervaring een pluspunt)
 • Analytische en probleemoplossende vaardigheden
 • Creativiteit en oog voor detail
 • Krachtige projectmanagementvaardigheden, in staat om zelfstandig meerdere projecten tegelijk aan te sturen

Goed om te weten
Als onderdeel van het werk reis je soms naar het buitenland en is dagelijks contact met het internationale verkoopteam een realiteit. Dit team zit in Amerika, dus je moet het niet erg vinden om af en toe in de avonden te werken. Engels is de gedeelde taal voor marketing & verkoop en de basistaal van waaruit alle noodzakelijke vertalingen worden gemaakt.

Wat je vooral fijn gaat vinden, is de vrijheid die je gaat krijgen bij ons. Je komt niet in een gespreid bedje terecht. Met jouw kennis en ervaring ga jij de volgende stap zetten voor de afdeling Marketing. Binnen een jaar willen we het team gaan uitbreiden, dus het is een pré als jij leidinggevende skills hebt of de ambitie hebt om die te gaan ontwikkelen. Het is van belang dat je de juiste mensen weet te vinden en samenwerkt met verschillende afdelingen in de organisatie. We stellen eigen initiatief en goede communicatieve vaardigheden daarom erg op prijs!

Dit bieden wij:
Een interessante job bij een dynamisch bedrijf. Je gaat werken met een internationaal team vanuit ons hoofdkantoor in Werkendam. We zijn volop in ontwikkeling en willen graag dat je met ons mee ontwikkelt! De werksfeer bij ons is informeel en we vinden het fijn om als het weer kan een vrijdagmiddagborrel te doen en af en toe een activiteit van de personeelsvereniging. Verder kun je een marktconform salaris verwachten (afhankelijk van opleiding en ervaring), uitzicht op een vaste aanstelling en 24 vakantiedagen. We zijn daarnaast bezig met een cafetariaregeling, zodat jij zelf extra secundaire arbeidsvoorwaarden kunt kiezen.

Over ons
Hakwood is een Nederlandse producent van hoogwaardige houten vloeren en tegels. Al onze producten worden geproduceerd in onze fabriek in Nederland. Naast onze collectie standaardkleuren en -structuren, is een groot deel van onze productie maatwerk. Daarvoor werken we nauw samen met architecten en designers over de hele wereld. Onze passie voor perfectie, innovatie en service is te zien in elk product dat we maken.

Hakwood is een familiebedrijf met ruim 40 jaar ervaring in het bewerken van hardhout. We hebben een uitgebreid portfolio opgebouwd met referentieprojecten in meer dan 60 landen in alle sectoren van de markt: residential, commercial, hospitality, retail. Bezoek onze projectpagina voor specifieke projecten en foto's.

Ben je enthousiast? Stuur dan je CV en motivatie naar hr@hakwood.com. Deze vacature staat open tot en met 31 juli 2021. Bij voldoende kandidaten kunnen we ervoor kiezen de vacature eerder te sluiten.

More about hakwood

Close