Facebook Pixel
We use cookies to improve our site and provide the best online experience. Please confirm you accept our cookie policy. Accept Decline

Job

Online Marketeer

Wat zoeken wij?
Een online marketeer die het leuk vindt om aan een merk te bouwen, feeling heeft met high-end producten en alles weet van online zichtbaarheid. Jij ademt social media en weet aan welke knoppen je moet draaien om ons merk internationaal goed in de markt te zetten. Daarnaast ben je creatief, kun je goed Engels spreken en schrijven en kun je overweg met CMS pakketten en tools zoals Google Analytics en Hootsuite.

Je hebt 3 jaar ervaring in (online) marketing, meer mag natuurlijk ook! Daarnaast heb je HBO werk- en denkniveau. Het is een fulltime functie.

Wat ga je doen?
Je gaat onze socials beheren, ontwikkelt online campagnes in samenwerking met een marketingbureau en helpt bij het ontwikkelen van een nieuwe bedrijfswebsite. Deze beheer en optimaliseer je ook. Ook kun jij met Google analytics uit de voeten en weet jij deze data te analyseren. Een greep uit de werkzaamheden:

  • Beheer van onze social media kanalen
  • Online campagnes ontwikkelen in samenwerking met een online marketingbureau
  • Contentcreatie en beheer
  • Helpen bij ontwikkelen nieuwe bedrijfswebsite in samenwerking met webbureau
  • Website beheer en optimalisatie
  • Analytics bijhouden van onze website en social media kanalen
  • Online media advertenties coördineren met mediapartners
  • Bijhouden van ons digital assets management platform
  • Digitale nieuwsbrieven opmaken en versturen
  • Contacten onderhouden met webbureaus, online marketing bureaus en fotografen

Waar ga je aan de slag?
Bij Hakwood! We zijn een familiebedrijf dat voornamelijk houten vloeren maakt voor het hogere segment. Onze vloeren liggen wereldwijd in hotels, winkels, villa’s en jachten. Onze belangrijkste doelgroep bestaat dan ook uit architecten en interieurdesigners.

Het Marketing team bij Hakwood is een klein team. Je kunt dus veel zaken naar je toe trekken en uitvoeren. Jouw belangrijkste domein wordt de online zichtbaarheid van Hakwood.

Waarom Online Marketeer bij Hakwood ?
Je komt terecht op een plek waar er veel ruimte is om te bouwen aan een internationaal en premium merk. De online marketing is nog niet in beton gegoten en staat nog in de kinderschoenen. Daarom kun jij je creativiteit en ideeën goed kwijt in de functie! Hakwood is daarnaast een plek waar ruimte is voor een grapje en waar een echte familiesfeer heerst.

Is je interesse gewekt?
Stuur dan je sollicitatie naar Manon via hr@hakwood.com. Of stuur een whatsappje met je motivatie naar 06 445 821 85. Voor meer inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Danny (Marketing & Communication Manager) op 06 151 108 13.

More about hakwood

Close