Facebook Pixel
We use cookies to improve our site and provide the best online experience. Please confirm you accept our cookie policy. Accept Decline

Job

Projectmanager ICT

Wat zoeken wij?
Een projectmanager ICT die kan motiveren, adviseren en ontwikkelen. Je gaat IT processen ontwikkelen en verbeteren, vragen beantwoorden rondom IT en operationele vraagstukken oplossen (bijvoorbeeld over computer- en wifiproblemen), zodat onze productie op rolletjes loopt. Daarnaast weet jij je weg in data, want statistiek en analytische vaardigheden zijn belangrijk voor deze rol. Affiniteit met programmeren en IT is een pré, maar niet noodzakelijk. Als je het leuk vindt om te leren en een rol in IT voor je ziet, dan is deze functie iets voor jou!

Je komt te werken op de afdeling IT. De afdeling IT biedt ondersteuning aan alle Hakwood onderdelen op het gebied van ICT en informatiemanagement (IM).

Wat ga je onder andere doen?

  • Je helpt met het definiëren, analyseren en verbeteren van de bedrijfsprocessen
  • Je inventariseert functionele wensen en eisen binnen de organisatie en organiseert en begeleidt de implementatie hiervan
  • Je begeleidt projecten en houdt overzicht op de voortgang
  • Je helpt met het ontwikkelen van automatiseringen en rapportages die aansluiten op de bedrijfsdoelstellingen

Benodigde ervaring en skills
Je bent een goede gesprekspartner, kunt goed luisteren en bent in staat ideeën in tekst te verwoorden. Je kunt tot de kern van het probleem komen door waar nodig tussen de regels door te lezen wat er van jou gevraagd word. Je bent analytisch en hebt een probleemoplossend vermogen. Verder ben je flexibel, zelf startend, stressbestendig en klantgericht. Het is dus echt een allround projectmanager ICT functie.

Voor deze rol is het belangrijk dat je goed Engels kunt en pragmatisch bent ingesteld. Wanneer iets niet werkt, ga je eerst zelf aan de slag om het op te lossen. Je begrijpt dat onze houten vloeren de core business zijn, dus je denkt graag mee om bedrijfsprocessen door middel van IT te verbeteren.

Wat je van ons kunt verwachten
Een hele toffe en uitdagende functie als projectmanager ICT in een snel veranderend bedrijf in Werkendam! Je wordt onderdeel van een leuk team waar jouw kennis en ervaring erg gewaardeerd wordt. Je komt terecht in een familiebedrijf, waar we naast hard werken ook goed kunnen lachen samen. Uiteraard krijg je een passend salaris, 24 vakantiedagen en goede pensioenregeling voor je inzet.

Is je interesse gewekt?
Neem voor meer informatie over de functie of over Hakwood contact op met Manon via 0183-356074. Stuur je sollicitatiebrief met CV naar hr@hakwood.com.

De sluitingsdatum van deze vacature is 24 oktober 2021.

We werven onze nieuwe collega graag zelf, dus acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

More about hakwood

Close