Facebook Pixel
We use cookies to improve our site and provide the best online experience. Please confirm you accept our cookie policy. Accept Decline

Job

Senior HR Adviseur

Als Senior HR Adviseur bij Hakwood kom je als geroepen! Samen met jouw directe collega, de HR officer, weet jij draagvlak te creëren én het HR-beleid naar een hoger plan te tillen . Dit ga je doen door tactische, operationele en strategische HR taken te verbinden. Je adviseert het management op het gebied van HR, pakt verbeterprojecten op en werkt deze uit. Breng jij ervaring mee vanuit een adviserende & analytische HR-rol? Lees dan snel verder!

Waar kom je te werken?
Hakwood is een internationaal productiebedrijf gevestigd in Werkendam. Ze leveren hun hoogwaardige vloeren wereldwijd aan verschillende klanten in meer dan 60 landen en binnen verschillende sectoren. De oorsprong van dit familiebedrijf ligt wel echt in Nederland! Ze zijn trots op hun vooruitstrevende ontwerpen, technische expertise en milieuvriendelijke manier van creëren.

In totaal werken er ongeveer 130 collega's, waarbij jij als Senior HR Adviseur een belangrijke bijdrage levert aan het familiegevoel en de verdere groei van de organisatie. Er heerst een gezellige, informele en loyale sfeer binnen het bedrijf, waarbij je het HR team gaat versterken. Hierbij rapporteer je aan directie en werk je nauw samen met de HR officer die administratief ondersteunt. Er wordt veel waarde gehecht aan de ontwikkeling van de medewerkers.

Wat ga je doen?
Als Senior HR Adviseur ben je samen met jouw collega's verantwoordelijk voor het ontwikkelen, verbeteren en implementeren van HR projecten binnen de organisatie. Denk hierbij bijvoorbeeld aan werving & selectie procedures en het geven van gespreksvaardigheid trainingen aan leidinggevenden en collega’s. Daarnaast ben je sparringpartner voor het management en de directie omtrent alle HR-vraagstukken binnen Hakwood.

 • Adviseren van het management wat betreft HR-vraagstukken op tactisch, operationeel en strategisch niveau;
 • Vormgeven en professionaliseren van beleid o.a. op het gebied van talentmanagement, verzuim, training en opleiding;
 • Je zorgt ervoor dat de actuele wet- en regelgeving t.a.v. het arbeidsrecht en daaraan gerelateerde wetgeving wordt opgevolgd en/of geïmplementeerd;
 • Actief bijdragen aan verbeteringen en optimalisatie van de HR-processen.

Wie ben jij?
Als ervaren, doortastende en proactieve Senior HR Adviseur heb je bij voorkeur al eens gewerkt in een soortgelijke omgeving, zoals de bouw, logistiek, industrie of productie. Jouw logisch redenerend vermogen is sterk en je onderbouwt jouw adviezen altijd graag met cijfers en/of wet- & regelgeving op HR-gebied. Verder breng je als Senior HR Adviseur ook nog mee:

 • Relevante ervaring binnen de HR in een adviserende & strategische rol;
 • Je bent analytisch sterk en onderbouwt graag de keuzes die je maakt;
 • Goede kennis van arbeidsrecht en relevante wet- en regelgeving;
 • Goede beheersing van Excel voor het maken van rapportages;
 • Je bent communicatief sterk.

Wat bieden wij?
Jouw kennis, ervaring en ideeën worden zeer gewaardeerd en je treedt dan ook direct in dienst bij dit internationale bedrijf. Verder bieden we jou als Senior HR Adviseur bij Hakwood in Werkendam het volgende:

 • Een salaris van maximaal €5000 bruto per maand, afhankelijk van jouw leeftijd en ervaring die je meebrengt;
 • Je komt te werken in een informeel team met enthousiaste collega's voor minimaal 32 uur in de week;
 • 24 vakantiedagen, reiskostenvergoeding en een goede pensioenregeling;
 • Een gezellige personeelsvereniging waar met regelmaat (wanneer de maatregelen dat toelaten) een vrijdagmiddagborrel of leuk uitje georganiseerd wordt;
 • Persoonlijk budget om in te zetten voor een fietsplan, Hellofresh pakketen of bijvoorbeeld bedrijfsfitness.

Interesse?
Neem contact met ons HR-team via telefoonnummer 06-44582185 of via hr@hakwood.com. Je kan vragen naar Anne- Marie Lokker of Rianne van der Hel.

Close