Facebook Pixel
We use cookies to improve our site and provide the best online experience. Please confirm you accept our cookie policy. Accept Decline

Job

Teamleider productie

Teamleider productie

Weet jij je mannetje te staan in een productieomgeving en kun jij een team aansturen? Vind je het leuk om leiding te geven aan de productiemedewerkers en operators van een afdeling? Kun jij snel schakelen en heb je ideeën over hoe we de productie verder kunnen verbeteren en standaardiseren? En weet jij alles van hout of ben jij bereid om alles te leren over hout? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je houdt je in deze rol onder andere bezig met:

  • Het aansturen van diverse medewerkers in productie en op de heftruck
  • Het meedenken over en verbeteren van de werkprocessen
  • Het organiseren dat de aangeleverde planning wordt gehaald
  • Een juiste administratieve afhandeling van de processen
  • Het ontwikkelen en motiveren van de medewerkers
  • Het voeren van gesprekken met medewerkers en sollicitanten
  • Het zorgen voor orde en netheid in de fabriek

Wat verwachten we van een Teamleider productie?
Je bent besluitvaardig en flexibel: situaties in de fabriek kunnen per dag veranderen en jij weet precies hoe je in moet spelen op deze veranderingen. Stressbestendig is jouw tweede naam en als een probleem zich voordoet los jij deze op. Je bezit overtuigingskracht en durft daadkrachtig en coachend te zijn richting collega’s. Jij zorgt ervoor dat elke medewerker tot zijn recht komt binnen de verantwoordelijkheden van de functie.

Wat kun je van ons verwachten?
Uiteraard krijg je een passend salaris voor de werkzaamheden die je bij ons gaat uitvoeren. Daarnaast heb je recht op 24 vakantiedagen, reiskostenvergoeding en een cafetariaregeling, zodat jij zelf je secundaire arbeidsvoorwaarden kunt kiezen! We hebben daarnaast een personeelsvereniging (’t Houtje), waar er minimaal 1x per jaar een leuke activiteit georganiseerd wordt.

Naast dit alles is Hakwood een informeel en gezellig familiebedrijf, waar jouw kennis en expertise gewaardeerd wordt. We hebben (als het weer kan) regelmatig een vrijdagmiddagborrel en er is ruimte voor een grapje en een praatje. Wat goed is om te weten: je komt niet in een gespreid bedje terecht. We verwachten dan ook dat je zelf zaken oppakt en uitzoekt. In ruil daarvoor krijg je veel vrijheid en eigen inbreng in je functie.

Is je interesse gewekt?
Neem voor meer informatie over de functie of over Hakwood contact op met Manon via 0183-356074. Stuur je sollicitatiebrief met CV naar hr@hakwood.com.

De sluitingsdatum van deze vacature is 31 januari 2022.

We werven onze nieuwe collega graag zelf, dus acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

More about hakwood

Close