Facebook Pixel
We use cookies to improve our site and provide the best online experience. Please confirm you accept our cookie policy. Accept Decline

Job

Teamleider Technische Dienst

Team Lead Technische Dienst

Teamleider Technische Dienst
Heb jij twee rechterhanden? Ontdek jij de beste manier om een machine goed te laten functioneren? En vind je het leuk om een team van techneuten aan te sturen en elke dag iets anders te doen? Zoek dan niet verder, wij hebben een toffe baan voor jou! Als Teamlead technische dienst bij Hakwood zorg jij ervoor dat onze productieprocessen op rolletjes lopen en dat de machines in topconditie blijven. Jij bent onmisbaar binnen ons bedrijf, want zonder jou en jouw team kan de productie niet draaien. Samen met jouw team zorg je ervoor dat het hele machinepark veilig werkt en in een goede staat verkeert.

Je houdt je in deze rol onder andere bezig met:

  • Het onderhouden van machines en installaties
  • Het oplossen van defecten en storingen
  • Het uitvoeren van preventief onderhoud
  • Het coachen van technische medewerkers
  • Het onderzoeken van frequente technische problemen
  • Het verbeteren en optimaliseren van bestaande processen en machines
  • Het maken en bijhouden van meerjaren onderhoudsplannen
  • Het analyseren van softwarematige storingen
  • Het maken van periodieke rapportages

Wat verwachten we van een Team Lead Technische Dienst?
Het liefst heb je een opleiding gevolgd in de richting van werktuigbouwkunde, elektrotechniek of mechatronica en heb je werkervaring of cursussen gevolgd HBO-niveau. Het lijkt je tof om een team aan te sturen en je hebt daar ook al wat ervaring in. Je kunt communicatief uit de voeten en brengt jouw kennis en enthousiasme over techniek over op je collega’s. Ten slotte kun jij je hoofd koel houden in stressvolle situaties. Ervaring in de houtbranche is een pré, maar niet noodzakelijk. Enthousiasme is het meest belangrijk, dus ook als jij niet aan bovenstaande tekst voldoet, maken we graag kennis met jou.

Wat kun je van ons verwachten?
Uiteraard krijg je een passend salaris voor de werkzaamheden die je bij ons gaat uitvoeren. Daarnaast heb je recht op 24 vakantiedagen, een pensioenregeling en reiskostenvergoeding. Naast dit alles is Hakwood een informeel en gezellig familiebedrijf, waar jouw kennis en expertise gewaardeerd wordt. We hebben regelmatig een vrijdagmiddagborrel en er is ruimte voor een grapje en een praatje. Wat goed is om te weten: je komt niet in een gespreid bedje terecht. We verwachten dan ook dat je zelf zaken oppakt en uitzoekt. In ruil daarvoor krijg je veel vrijheid en eigen inbreng in je functie.

Is je interesse gewekt?
Neem voor meer informatie over de functie of over Hakwood contact op met Manon via 0183-356074. Stuur je sollicitatiebrief met CV naar hr@hakwood.com.

De sluitingsdatum van deze vacature is 14 januari 2022.

We werven onze nieuwe collega graag zelf, dus acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

More about hakwood

Close