Facebook Pixel
We use cookies to improve our site and provide the best online experience. Please confirm you accept our cookie policy. Accept Decline

Job

Werkvoorbereider productie

Werkvoorbereider productie
Ben jij een planningstalent en houd je van gestructureerd en overzichtelijk werken? Vind je het leuk om telkens alle materialen op tijd op de juiste plek te krijgen? Wil jij graag een ondersteunende functie waarbij je veel collega’s kunt helpen? Dan ben jij uit het juiste hout gesneden voor deze functie!

Je houdt je in deze rol onder andere bezig met:

  • Het verzorgen van de juiste materialen voor diverse productieprocessen
  • Het plannen en bestellen of inhuren van diverse materialen
  • Het controleren of alle materialen aanwezig zijn
  • Het ondersteunen op onze samples/monsterafdeling
  • Het gereed maken van de machines binnen de productieprocessen

Wat verwachten we van een werkvoorbereider productie?
Je kunt planmatig werken en vindt het niet erg om werkzaamheden op eigen houtje uit te voeren. Uiteraard weet je wel de lijntjes te leggen in de organisatie en werk je samen waar nodig. Je bent communicatief vaardig en collegiaal. Structuur of planning is jouw tweede naam. Ervaring in de houtbranche is een pré, maar niet noodzakelijk.

Wat kun je van ons verwachten?

Uiteraard krijg je een passend salaris voor de werkzaamheden die je bij ons gaat uitvoeren. Daarnaast heb je recht op 24 vakantiedagen, 11,5 ATV dag, reiskostenvergoeding, een pensioenregeling en een cafetariaregeling, zodat jij zelf je secundaire arbeidsvoorwaarden kunt kiezen! Hakwood heeft een personeelsvereniging (’t Houtje) dat minimaal 1x per jaar een leuke activiteit organiseert.

Naast dit alles is Hakwood een informeel en gezellig familiebedrijf, waar jouw kennis en expertise gewaardeerd wordt. We hebben (als het weer kan) regelmatig een vrijdagmiddagborrel en er is ruimte voor een grapje en een praatje. We kijken er naar uit om je te ontmoeten!

Is je interesse gewekt?
Neem voor meer informatie over de functie of over Hakwood contact op met Manon via 0183-356074. Stuur je sollicitatiebrief met CV naar hr@hakwood.com.

De sluitingsdatum van deze vacature is 31 januari 2022.

We werven onze nieuwe collega graag zelf, dus acquisitie op basis van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

More about hakwood

Close