vacancy

Business ICT Consultant

Ben jij als geen ander in staat om bedrijfsprocessen en vraagstukken te analyseren, optimaliseren en te vertalen naar IT oplossingen? En krijg je energie van het optimaliseren van deze processen en het adviseren van je collega’s? Als Business ICT Consultant bij Hakwood ben je veelzijdig in alle IT processen. In deze rol heb je een wezenlijke impact op het bedrijf!

Wat ga je doen?

Als Business ICT Consultant ben je verantwoordelijk voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen, het vertalen van bedrijfsprocessen naar IT-oplossingen en het implementeren van deze oplossingen. Je zorgt ervoor dat de IT een maximale toegevoegde waarde heeft voor de gebruikers door een brug te slaan tussen IT en de werkvloer. Dit doe je door regelmatig in contact te zijn met het operationele team om informatie te verzamelen, zelf te analyseren en dit om te zetten naar de juiste IT-oplossing. Je bent als key-user van de verschillende applicaties en systemen verantwoordelijk voor de configuratie, updates en andere aanpassingen aan het systeem en treedt op als informatiebron en kenniscentrum voor collega’s.

Daarnaast omvatten je taken onder andere:

  • ​Je optimaliseert de bedrijfsvoering door verbanden te leggen tussen bedrijfsprocessen en data;
  • Je ontwikkelt en implementeert automatiseringen en rapportages om processen te optimaliseren;
  • Jij draagt de verantwoordelijkheid voor het leveren van goed gestructureerde ontwerpdocumenten, handleidingen en werkinstructies;
  • Je bent medeverantwoordelijk voor zowel de inrichting en het onderhoud van werkplekken als voor data beveiliging.

Wat breng je mee?

  • ​Je hebt aantoonbare ervaring of affiniteit met het bieden van IT oplossingen;
  • Je hebt ervaring met SQL;
  • Je beschikt over analytisch vermogen, bent proactief en kunt goed zelfstandig werken;
  • Je beheerst de Engelse taal goed, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Pré: Ervaring of affiniteit met programmeertalen zoals C#.NET, Python of Java.

Wat bieden we jou?

Bij Hakwood ontvang je een salaris dat aansluit bij jouw ervaring en kennis. Je wordt onderdeel van een informeel team met 3 enthousiaste collega's, waar je de kans krijgt om jezelf verder te ontwikkelen. Deze vacature betreft een positie voor minimaal 32 uur per week.

Op fulltime basis geniet je van 24 vakantiedagen, een reiskostenvergoeding, 8% vakantiegeld en een solide pensioenregeling. Bovendien bieden we de mogelijkheid om gebruik te maken van een fiscaal gunstige regeling voor een elektrische fiets, een laptop van de zaak, zonnepanelen of bedrijfsfitness. Daarnaast behoort een telefoonvergoeding tot de secundaire arbeidsvoorwaarden.

Hakwood is niet alleen een werkgever; het is werken voor een internationaal bedrijf met een sterk regionaal karakter. Naast de professionele aspecten van je baan, bieden we een positieve werkomgeving met een gezellige personeelsvereniging. Hier worden regelmatig vrijdagmiddagborrels en leuke uitjes georganiseerd, waardoor we samen bouwen aan een hecht team.

Meer over jouw nieuwe werkgever!

Bij Hakwood draait het om vakmanschap, solidariteit, innovatie en oplossingsgerichtheid. We werken samen om uitdagingen aan te gaan en zijn altijd bereid om nieuwe vaardigheden te leren en innovatieve werkwijzen toe te passen. Hakwood bevindt zich momenteel in een fase van automatisering en digitalisering. We zetten deze stap om ons bedrijf optimaal voor te bereiden op de toekomst. Daarom zijn we op zoek naar een getalenteerde professional die ons kan helpen deze transitie succesvol te implementeren. Bij Hakwood moedigen we een gezonde en energieke levensstijl aan, zodat jij optimaal kunt presteren. Door aan te sluiten bij ons team van gedreven medewerkers ervaar je de voldoening van werken in een team dat gedreven wordt door deze kernwaarden!

Hakwood is een internationaal, van oorsprong Nederlands familiebedrijf met 115 medewerkers gevestigd in Werkendam. Er heerst een gezellige, informele en loyale sfeer binnen het bedrijf. We leveren wereldwijd hoogwaardige vloeren aan verschillende klanten in meer dan 60 landen. We zijn trots op onze vooruitstrevende ontwerpen, technische expertise en maatschappelijk verantwoorde manier van onze bedrijfsvoering. Zie onze website: www.hakwood.com voor meer informatie over ons mooie bedrijf.

Reageren

Herken jij jezelf in deze vacature en ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Stuur dan jouw CV naar werkenbij@Hakwood.com en wie weet word jij onze nieuwe collega!

International Headquarters
+31 183 504 266
sales@hakwood.com

U.S. Sales Office
+1 630 219 3388
ussales@hakwood.com