We use cookies to improve our site and provide the best online experience. Please confirm you accept our cookie policy. Accept Decline

Collega's gezocht in Werkendam!

In samenwerking met designers

Hakwood is een wereldleider in het ontwerpen en produceren van houten vloeren en wandtegels van topkwaliteit. In nauwe samenwerking met architecten en ontwerpers over de hele wereld creëert Hakwood op maat gemaakte oplossingen. Onze passie voor perfectie, innovatie en service is te zien in elk product dat we maken.

In meer dan 60 landen

Hakwood is een Nederlands familiebedrijf met 40 jaar ervaring in het bewerken van hardhout. We hebben een uitgebreid portfolio opgebouwd met referentieprojecten in meer dan 60 landen in alle sectoren van de markt: residential, commercial, hospitality, retail.

Momenteel zoeken wij onderstaande collega's:

Procesoperator finishing

Als procesoperator ben je verantwoordelijk voor het bedienen, in-en afstellen en onderhouden van een zeer geavanceerde applicatielijn. Je geeft leiding aan een team en ziet toe op een ongestoord verloop van het proces, zodat de gevraagde kwaliteit en productiviteit geleverd wordt. Je speelt een actieve rol op het vlak van veiligheid en technische-en kwaliteit verhogende verbeteringen.

Machine Operators

Als machine operator ben je verantwoordelijk voor het bedienen, in-en afstellen en onderhouden van een of meer van onze (CNC gestuurde) verspanende machines. Je geeft leiding aan een team en ziet toe op een ongestoord verloop van het proces, zodat de gevraagde kwaliteit en productiviteit geleverd wordt. Je speelt een actieve rol op het vlak van veiligheid en technische-en kwaliteit verhogende verbeteringen.

Wij vragen:

Kandidaten met een vmbo/mbo-niveau met gevoel voor techniek en enige jaren ervaring als Operator. Door middel van een interne opleiding ga je je verder bekwamen in de diverse processen. Verder ben je kwaliteitsbewust, gedreven en flexibel. Je bent bereid zowel in tweeploegendienst als in dagdienst te werken.

Heftruckchauffeur Finishing

Als heftruckchauffeur ben je verantwoordelijk voor een continue en tijdige aan-en afvoer van goederen en producten bij de diverse productielijnen. Je hebt al enige jaren ervaring als heftruckchauffeur, bent in het bezit van een heftruckcertificaat en kunt veilig en nauwkeurig werken onder tijdsdruk. Je bent bereid tot overwerk en vindt het geen probleem om in ploegendienst te werken.

Hakwood biedt:

Een interessante baan bij een dynamisch bedrijf en een marktconform salaris.

Ben jij onze nieuwe collega?

Neem voor meer informatie contact op met Anne-Marie Lokker via 0183-504266. Stuur je sollicitatiebrief met CV naar: lokker.a@hakwood.com

In de Hakwood fabriek

Close