vacancy

Marketing Specialist

Ben jij een bruisend creatief marketing talent ? Heb jij gevoel bij de high-end markt ? Dan is Hakwood op zoek naar jou.

Hakwood

Hakwood is toonaangevend in het high-end segment voor houten vloeren en accessoires en daarmee dé partner voor exclusieve houten vloerprojecten. We werken met een internationaal top salesteam en bedienen de A&D markt in meer dan 60 landen. Bij Hakwood draait het om vakmanschap, solidariteit, innovatie, oplossingsgerichtheid en vitaliteit. We werken samen om uitdagingen aan te gaan en een perfect product aan onze klanten te leveren. Onze wereldwijde aanwezigheid en ervaring stelt ons in staat om lokaal in te spelen op de behoeften van verschillende markten en deze optimaal te bedienen. Hakwood heeft 45 jaar gelden haar wortels gepland in Werkendam, waar onze productielocatie en het hoofdkantoor zijn gevestigd. Daarnaast hebben we sales offices in Amerika en Dubai. We zijn trots op onze vooruitstrevende ontwerpen, technische expertise en maatschappelijk verantwoorde manier van onze bedrijfsvoering. Onze ambities zijn vooruitstrevend en we zijn vastberaden om ons bedrijf wereldwijd verder uit te bouwen.

Wie zoeken we ?

Voor onze marketingafdeling zijn wij op zoek naar een creatief talent met een scherp oog voor kwaliteit. Jij kan out-of-the-box denken en weet met jouw creatieve en unieke ideeën architecten en designers (en ons) te verrassen en te inspireren. Daarbij heb je een antenne om de ontwikkelingen op de high-end markt te signaleren, waardoor je weet wat er speelt en aanvoelt hoe je onze doelgroep aanspreekt. Je bent in staat om culturele verschillen te overbruggen en er feilloos op in te spelen.

Door jouw kennis en ervaring op het gebied van marketing weet je hoe je een marketingstrategie omzet naar een tactisch-operationeel plan. Daarbij heb je uiteraard de know-how van digital marketing. Van nature ben je ondernemend, die verantwoordelijkheid neemt en ervoor zorgt dat de afdeling Marketing zowel in- als extern zijn statement maakt.

Cultuur

Hakwood is niet alleen een werkgever, het is werken voor een internationaal familiebedrijf met een sterk regionaal karakter. Naast de professionele aspecten van deze job, bieden we een positieve werkomgeving waar het nemen van eigen verantwoordelijkheid, ontwikkeling en ondernemerschap wordt aangemoedigd. Onderlinge verbondenheid, no-nonsens cultuur en openheid zijn de bouwstenen voor ons kwalitatief hechte team.

Jouw rol

Voel jij je aangesproken door onze werkwijze? Wij zoeken een drijvende kracht achter het opzetten en implementeren van marketingcampagnes die onze branding versterken en onze high-end doelgroep triggeren. Jij bent de sparringpartner en de verbinder, die de wensen vanuit het salesteam vertaalt naar concrete acties. Je hebt daarbij de vrijheid om zelf nieuwe creatieve ideeën te ontwikkelen en te lanceren. Als onderdeel van het werk reis je regelmatig naar het buitenland en leg je makkelijk contact met externe partijen, de interne organisatie en het internationale salesteam.

Het takenpakket omvat onder andere:

  • ​Ontwerpen en uitvoeren van creatieve marketingcampagnes die het merk en het imago van Hakwood versterken en klantbetrokkenheid stimuleren
  • ​Ontwikkelen van aansprekende en high-end marketingmaterialen voor zowel het salesteam als de dealers, architecten en designers
  • Beheren van marketingprojecten, waarbij je overzicht houdt op de kwaliteit, doelen en voortgang
  • Continu werken aan het versterken van de Hakwood branding zowel extern als intern (employer branding)
  • Inzetten van de digitale trends om onze marketingstrategie continue te versterken en te innoveren.

Wat breng je mee ?

Naast een bruisende persoonlijkheid, doorzettingsvermogen en overtuigingskracht bezit jij het volgende:

  • ​Een afgeronde HBO opleiding
  • Minimaal 3 jaar werkervaring
  • Een positieve en creatieve mindset
  • Gevoel bij de high-end markt
  • Uitstekende communicatie in het Nederlands en Engels

Een achtergrond in de high-end markt of ervaring in het werken met architecten/designers is een pré.

Wat bieden we jou ?

Bij Hakwood ontvang je een salaris dat aansluit bij jouw ervaring en kennis. Je wordt onderdeel van een informeel team met enthousiaste collega's, waar je de kans krijgt om jezelf verder te ontwikkelen. Deze vacature betreft een positie voor 32 - 40 uur per week met de flexibiliteit om te reizen. Je geniet jaarlijks van 24 vakantiedagen, een reiskosten- en telefoonvergoeding, 8% vakantiegeld en een solide pensioenregeling. Hakwood moedigt een gezonde en duurzame levensstijl aan en je kunt gebruik maken van een fiscaal gunstige regelingen voor de aanschaf van een fiets, laptop, mobiele telefoon, zonnepanelen of fitnessabonnement.

Ervaar Hakwood

Wil jij Hakwood beleven? Bezoek www.hakwood.com en onze socials.

Reageren

Gaat jouw hart sneller kloppen van deze unieke uitdaging? Stuur dan jouw motivatie met CV naar werkenbij@hakwood.com. We kijken er naar uit om je beter te leren kennen !

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

International Headquarters
+31 183 504 266
sales@hakwood.com

U.S. Sales Office
+1 630 219 3388
ussales@hakwood.com