vacancy

Operator in opleiding

Wil jij de touwtjes in handen hebben en een belangrijke bijdrage leveren aan het vervaardigen van de mooiste houten vloeren die wereldwijd verkocht worden? Dan is de functie van Operator in opleiding bij Hakwood iets voor jou! Je krijgt de unieke kans om jezelf te ontwikkelen binnen een innovatief en toonaangevend bedrijf in de houtsector. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het veilig en goed afhandelen van ons productieproces.

Wat ga je doen?
Je speelt een cruciale rol in het productieproces, waarin we hoogwaardige houten vloeren vervaardigen. Een uitdagend functie waarbij je de kans krijgt om jezelf te ontwikkelen en door te groeien binnen Hakwood. Je krijgt begeleiding en coaching door ervaren professionals in het vakgebied.

Je start het opleidingstraject in de rol van productiemedewerker. In deze rol assisteer je de Proces Operator. Je helpt bij het afstellen van machines en werkt mee aan een kwaliteitsproduct en het halen van de juiste rendementen. Tijdens het productieproces voer je verschillende controles uit en meld je eventuele afwijkingen aan je leidinggevende. Daarnaast voer je herstel- en opruimwerkzaamheden uit en sorteer, assembleer of verpak je houten planken. Je verricht ook magazijnwerk, waarbij je goederen verzamelt en voorraden aanvult. Daarna leer je de administratieve, coördinerende en sturende taken in de productie.

Als volleerd operator, ben je verantwoordelijk voor het bedienen en controleren van geavanceerde productiemachines. Je zorgt ervoor dat het productieproces soepel verloopt en dat de kwaliteit van onze producten altijd hoog is. Je lost storingen op en voert preventief onderhoud uit.

Wat breng je mee?
Je hebt een proactieve houding, kan verschillende werkzaamheden tegelijk doen en bent alert op mogelijke verbeteringen in het productieproces. Je beheerst de Nederlandse taal en bent fysiek sterk. Na een interne opleiding ben je in staat om snel te beslissen of een plank voldoet aan de eisen. Je pakt ook administratieve taken in de productie op en hebt organisatietalent. Je bent flexibel inzetbaar door incidenteel in twee ploegen te gaan of over te werken.

Wat bieden we jou?
Je treedt direct in dienst bij Hakwood. We bieden een salaris tussen de €2.400 - €2.700 bruto per maand op fulltime basis, afhankelijk van je ervaring en leeftijd. Daarnaast kom je te werken in een informeel team met enthousiaste collega's voor 40 uur per week. Je hebt recht op 24 vakantiedagen en 11,5 ATV dagen op fulltime basis, reiskostenvergoeding en een goede pensioenregeling. Verder hebben we een gezellige personeelsvereniging waar regelmatig een vrijdagmiddagborrel of leuk uitje wordt georganiseerd. Om je vitaliteit te bevorderen bieden we dagelijks vers fruit aan. Daarnaast kan je gebruik maken van een fiscaal voordelige regeling voor bijvoorbeeld een fietsplan, laptop, zonnepanelen of bedrijfsfitness.

Meer over jouw nieuwe werkgever!
Hakwood is een internationaal, van oorsprong Nederlands familiebedrijf met 115 medewerkers gevestigd in Werkendam. Er heerst een gezellige, informele en loyale sfeer binnen het bedrijf. We leveren wereldwijd hoogwaardige vloeren aan verschillende klanten in meer dan 60 landen. We zijn trots op onze vooruitstrevende ontwerpen, technische expertise en milieuvriendelijke manier van creëren. Zie onze website: www.hakwood.com voor meer informatie over ons mooie bedrijf.

Bij Hakwood draait het om vakmanschap, solidariteit, innovatie en oplossingsgerichtheid. We werken samen om uitdagingen aan te gaan en zijn altijd bereid om nieuwe vaardigheden te leren en innovatieve werkwijzen toe te passen. Bij Hakwood moedigen we een gezonde en energieke levensstijl aan, zodat jij optimaal kunt presteren. Door aan te sluiten bij ons team van gedreven medewerkers ervaar je de voldoening van werken in een team dat gedreven wordt door deze kernwaarden!

Reageren
Herken jij jezelf in deze vacature en ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Stuur dan jouw CVnaar werkenbij@Hakwood.com en wie weet word jij onze nieuwe collega!

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.