vacancy

Planner/ Tekenaar

Ben jij die productieplanner die ook onze maatwerkproducten gaat tekenen en calculeren? Wij zoeken een collega, die de vertaalslag van orders naar productie maakt en zich bezighoudt met het uittekenen (in AutoCad) en calculeren van onze op maat gemaakte producten.

Wat ga je doen?
Binnen de afdeling bedrijfsbureau ben samen met het team verantwoordelijk voor de efficiënte inzet van personeel, materialen en middelen en zorgt ervoor dat het product op tijd bij de klant komt. Je begeleidt orders en projecten, schakelt met de diverse betrokken afdelingen en zorgt voor een vlekkeloos verloop van je geplande orders. Naast de planningsfunctie teken je maatwerk producten (specials zoals traptreden en wandpanelen) in Autocad en calculeer je de kostprijs. Met de uitwerking heb je een adviserende rol naar het management, zodat bepaald kan worden of de specifieke wens haalbaar is.

Een greep uit het diverse takenpakket:

  • Je maakt de vertaalslag van orders naar productie en houdt je bezig met het opstellen, coördineren en bijsturen van de productieplanning;
  • Je zorgt dat de planning gemaakt is volgens afgesproken kaders;
  • Je geeft tijdig betrouwbare gegevens, informatie en levertijden af;
  • Je hebt regulier overleg met de betrokken (productie) afdelingen over planning versus realisatie;
  • Je werkt mee aan productontwikkeling, verbeterprocessen en doet hierin proactief voorstellen;
  • Je maakt tekeningen conform de afgesproken kader;
  • Je maakt kostprijsberekening, stuklijst en verzorgt de nacalculaties.
  • Je verzorgt de juiste documentatie;
  • Je faciliteert, met ondersteuning van IT, rapportages en maakt analyses ten behoeve van strategische en beleidsmatige vraagstukken.
  • Je hebt regelmatig contact met externe partijen, onder andere voor kostprijscalculaties en ontwikkelingen op productie en productontwikkeling.

Wat breng je mee?
Je bouwt bruggen tussen sales en productie en zorgt dat er een goede verbinding ontstaat tussen de verschillende afdelingen en collega’s. Door je coördinerende vaardigheden realiseer je een optimale balans tussen voorraad, capaciteit en leverbetrouwbaarheid. Daarnaast streef je naar continue verbetering van processen en blijf je graag op de hoogte van de ontwikkelingen in houtproductie.

Voor deze functie heb je minimaal drie jaar ervaring in een productieomgeving en technisch inzicht nodig. Je hebt ervaring met Autocad of de motivatie om dit te leren. Je behoudt de helicopterview in hectische situaties, werkt secuur en bent analytisch.

Wat bieden we jou?
Je treedt direct in dienst bij Hakwood. Hakwood biedt jou de mogelijkheid om het tekenen en calculeren van de maatwerkproducten intern te leren. We bieden een salaris tussen de €3.300 - €4.500 bruto per maand op fulltime basis, afhankelijk van je ervaring en leeftijd. Daarnaast kom je te werken in een informeel team met enthousiaste collega's. De vacature is voor 24-40 uur per week. Gedeeltelijk thuiswerken na de inwerkperiode behoort tot de mogelijkheid. Je hebt recht op 24 vakantiedagen op fulltime basis, reiskostenvergoeding en een goede pensioenregeling. Je kunt ook gebruik maken van een fiscaal voordelige regeling voor bijvoorbeeld een fietsplan, laptop, zonnepanelen of bedrijfsfitness. Verder hebben we een gezellige personeelsvereniging waar regelmatig een vrijdagmiddagborrel of leuk uitje wordt georganiseerd.

Meer over jouw nieuwe werkgever!
Bij Hakwood draait het om vakmanschap, solidariteit, innovatie en oplossingsgerichtheid. We werken samen om uitdagingen aan te gaan en zijn altijd bereid om nieuwe vaardigheden te leren en innovatieve werkwijzen toe te passen. Hakwood zit middenin de transitie van verdergaande automatisering en digitalisering, zodat het bedrijf klaar is voor de toekomst. Bij Hakwood moedigen we een gezonde en energieke levensstijl aan, zodat jij optimaal kunt presteren. Door aan te sluiten bij ons team van gedreven medewerkers ervaar je de voldoening van werken in een team dat gedreven wordt door deze kernwaarden!

Hakwood is een internationaal, van oorsprong Nederlands familiebedrijf met 115 medewerkers gevestigd in Werkendam. Er heerst een gezellige, informele en loyale sfeer binnen het bedrijf. We leveren wereldwijd hoogwaardige vloeren aan verschillende klanten in meer dan 60 landen. We zijn trots op onze vooruitstrevende ontwerpen, technische expertise en maatschappelijk verantwoorde manier van onze bedrijfsvoering. Zie onze website: www.hakwood.com voor meer informatie over ons mooie bedrijf.

Reageren
Herken jij jezelf in deze vacature en ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Stuur dan jouw CVnaar werkenbij@Hakwood.com en wie weet word jij onze nieuwe collega!

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.