vacancy

Projectleider ICT

Als Projectleider ICT bij Hakwood ben jij de kartrekker op het gebied van technologische projecten! Samen met jouw directe collega’s (Manager ICT, Projectleider en Support medewerker) weet jij Hakwood op technologisch gebied op een hoger plan te brengen. Dit ga je doen door het analyseren van ICT behoeftes en problemen. Vervolgens kom jij met passende, creatieve en betrouwbare oplossingen. Je zet het ICT project op en begeleid het van A tot Z. Hierbij zorg je voor een hoge interne klanttevredenheid. Ben jij een projectleider met ICT affiniteit? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?
De ICT afdeling van Hakwood bestaat uit een jong team, waar vaak wordt gelachen. Samen met je collega’s draag je zorg voor een betrouwbare en passende ICT dienstverlening en zijn jullie verantwoordelijk voor het afstemmen van ICT gerelateerde vraag en aanbod. Als Projectmanager ICT bestaat een groot deel van de je werk uit het begeleiden van de aan jou toegekende projecten. Hierbij heb je grote vrijheid in het uitoefenen van je functie.

Het doel van de functie van projectleider ICT is het in goede banen leiden van de aan hem/haar toegewezen projecten en daarbij een brug te vormen tussen business en ICT. Dit doe je door de relatie te leggen tussen de verschillende bedrijfsprocessen en informatiesystemen ten bate van een verbeterde, stabielere en gemakkelijkere bedrijfsvoering.

·Je begeleidt de projecten, houdt het overzicht op de voortgang en draagt zorg voor effectieve communicatie;

·Je inventariseert functionele wensen en eisen en organiseert en begeleidt de implementatie hiervan;

·Je organiseert ontwerpsessies en werkt het bestek uit;

·Je draagt zorg voor draagvlak en zorgt voor de inzet van alle betrokkenen met als doel dat de verandering op zowel korte als lange termijn van blijvende aard is;

·Je stuurt IT consultants aan die eventueel betrokken zijn bij de projecten die je leidt;

·Je definieert, analyseert en verbetert bedrijfsprocessen door deze te vertalen naar IT oplossingen;

·Je ontwikkelt automatiseringen en rapportages die aansluiten op de bedrijfsdoelstellingen;

·Je zorgt voor een goed functionerend automatiseringspakket en het verbeteren hiervan;

·Je bent verantwoordelijk voor het opleveren van gestructureerde programmacode, ontwerpdocumenten, handleidingen en werkinstructies;

·Je bent medeverantwoordelijk voor de inrichting en onderhoud van werkplekken;

·Je bent medeverantwoordelijk voor data beveiliging;

·Je verleent support bij ICT gerelateerd vraagstukken.

Wat breng je mee?
Als proactieve projectleider ICT heb je bij voorkeur al eens gewerkt in een productieomgeving. Jouw logisch redenerend vermogen is sterk en je onderbouwt jouw adviezen op ICT-gebied. Verder breng je als projectleider ICT ook nog mee:

·Aantoonbare ervaring met (T)-SQL tables, views, stored procedures en user defined functions;

·Goede communicatieve vaardigheden waardoor je in staat bent om tot de kern van het probleem te komen.

·Je bent analytisch en hebt een probleemoplossend vermogen.

·Vanwege onze VS collega’s is naast Nederlands ook de beheersing van Engelse taal zowel mondeling als schriftelijk noodzakelijk.

·Een grote klantgerichtheid naar de interne klant; je collega’s.

Wat bieden we jou?
Jouw kennis, ervaring en ideeën worden zeer gewaardeerd en je treedt dan ook direct in dienst bij dit internationale bedrijf. Verder bieden we jou als projectleider ICT bij Hakwood in Werkendam het volgende:

·Afhankelijk van je ervaring en leeftijd, bedraagt je salaris tussen €3.000 - €4.500 bruto per maand op fulltime basis;

·Je komt te werken in een informeel team met enthousiaste collega's voor minimaal 28 uur in de week;

·24 vakantiedagen op fulltime basis, reiskostenvergoeding en een goede pensioenregeling;

·Een gezellige personeelsvereniging waar met regelmaat een vrijdagmiddagborrel of leuk uitje georganiseerd wordt;

·Fiscaal voordelige regeling om in te zetten voor een fietsplan, laptop, zonnepanelen of bijvoorbeeld bedrijfsfitness.

Meer over jouw nieuwe werkgever!

Hakwood is een internationaal productiebedrijf gevestigd in Werkendam. We leveren hoogwaardige vloeren wereldwijd aan verschillende klanten in meer dan 60 landen en binnen verschillende sectoren. De oorsprong van ons familiebedrijf ligt wel echt in Nederland! We zijn trots op onze vooruitstrevende ontwerpen, technische expertise en milieuvriendelijke manier van creëren. Zie onze website: www.hakwood.com voor meer informatie over ons mooie bedrijf.

In totaal werken er ongeveer 130 collega's. Doordat Hakwood een productiebedrijf is, met haar fabriek op de locatie in Werkendam, voel je je als ICT-er ook nauw betrokken bij het maken van het eindproduct. Er wordt veel waarde gehecht aan de ontwikkeling van de medewerkers. De cultuur kenmerkt zich door loyaliteit, innovatie en betrouwbaarheid. Als projectleider ICT lever je een belangrijke bijdrage aan het verder professionaliseren van de organisatie op technologisch gebied, zodat wij nog slimmer kunnen werken. Er heerst een gezellige, informele en loyale sfeer binnen het bedrijf.

Reageren
Ben je benieuwd naar deze vacature of wil je erop solliciteren? Stuur dan een bericht naar werkenbij@Hakwood.com

We hebben geen interesse in het uitzetten van deze vacature bij wervingsbureaus. Acquisitie wordt dan ook niet op prijs gesteld.