Facebook Pixel
We use cookies to improve our site and provide the best online experience. Please confirm you accept our cookie policy. Accept Decline

The Valley View Project

Holladay, United States

This project was a very personal one for W Design Collective, given that it is the home of our owner, Marianne Brown.
Nestled in the hills of Holladay, Utah, this home combines modern and historic elements and is highly influenced by a collection of antiques from Marianne's grandparents. Although the home is sophisticated and beautiful, Marianne still wanted it to be a comfortable place for her three young girls. To help achieve this balance, she utilized comfortable textiles and kid-friendly surfaces throughout the home.

Photograhy by Lucy Call

Products used
Flooring Ideal, Colour Collection
Grades Rustic
Finish DuoVarnish
Thickness 15 mm (5/8")
Plank widths 80 mm (3 5/32")
Herringbone dimensions 20x80x480 mm (3/4" x 3 5/32" x 18 29/32")
Share
More projects
Residential

Gallery Living

Oslo, Norway
Residential

Georgia Home

Georgia, United States
Close