Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre vårt nettsted og gi den beste online erfaringen. Vennligst bekreft at du godtar våre retningslinjer for retningslinjer for informasjonskapsler. Aksepterer Nedgang
Utformet av Arche Architekten Kirchberg, Østerrike

Urban Oasis

Undisclosed, Tyskland

Beboerne av denne tyske villaen ønsket å puste nytt liv i huset deres som var bygget sent på 70-tallet. Selv om det hadde blitt pusset opp for et par år siden av en annen eier, var det fremdeles ting igjen i huset som var desidert fra 70-tallet. Det begynte med en begrenset oppgave, men Brigitte Walther fra Arche Architekten endte opp med å redesigne hele huset, fra kjelleren til taket.

«Et klassisk design krever bare noen få materialer og et begrenset antall farger fra én familie.»

Følelse av et hjem

«Villaens arkitekturen var allerede meget bra», sier Walther. «De nåværende eierne flyttet inn, satte inn noe av sine egne møbler, og lot resten som det var. Etter vi redesignet deres feriehjem i Tirol fikk vi oppgaven å personlig-gjøre villaen for dem slik at de virkelig kunne føle seg hjemme. Vi fant at de hadde masse plass, men noen av rommene hadde ingen ekte hjemlig følelse. Men så snart jobben begynte, ble det tydelig at de ønsket seg noe mer en bare en rask renovering. I samarbeid bestemte vi oss for at det å forbinde rommene – skape kontekst fra én etasje til den neste – skulle være min faktiske oppgave.»

Oppdatert gulvplan

Sammen med eierne oppdaterte Walther gulvplanet. «Rom som ikke hadde funksjoner ble deltid en funksjon: et lekerom, en vinkjeller og et bibliotek. For å forbinde disse fra et stil-synspunkt reduserte vi materialpaletten i hvert rom til eiketre, naturlig stål, Terrastone og forskjellige varme gråtoner. Til slutt fikk til og med innendørs bassenget lignende oppussing. Vi installerte Hakwood på gulvet og på én av veggene for å gi det en varmere følelse. Utsparinger i en trekledd vegg huser familiens kunstsamling.»

«Vi forandret rom fra å være bare være en plass, til rom hvor du er glad for å tilbringe tiden din.»

Skape flyt mellom rommene

Hjertet i huset er den nye trappen i gangen, sier Walther: «Den er et teknisk underverk, basert på en stålkonstruksjon kledd i tre fra Hakwood og støttet av en skjult betongstruktur og glass. Det er den mest bokstavelige og slående henvisningen temaet 'forbindelse': En invitasjon til eierne til å utforske sitt hjem på nytt hver dag.»

Benyttede produkter
Gulv HV1125, Bespoke
Grader Select
Finish Olje
Tykkelse 15 mm (5/8")
Plank widths 180 mm (7")
Flere prosjekter
Bolig

Modern Farmhouse

Vancouver, Canada
Bolig

Tree house

Cape Town, Sør-Afrika
Bolig

Austrian rays

Østerrike
Lukke