Facebook Pixel
Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre vårt nettsted og gi den beste online erfaringen. Vennligst bekreft at du godtar våre retningslinjer for retningslinjer for informasjonskapsler. Aksepterer Nedgang
Utformet av Stephane Piazza London, Storbritannia

Apt

London, Storbritannia

Med en ny eierstrukture, en ny måte å jobbe på og et nytt kontor, bestemt det Londonbaserte selskapet Apt seg for at det vår også på tide å gjenskape selskapets merke-image. Deres nye hjem i Clerkenwell gjenspeiler selskapets nye lidenskap.

Å designe sitt eget kontor er en stor utfordring – kunden din bor nesten sammen med deg.

Store forandringer

«Vi gjorde store endringer i fjord når vi bestemte oss for å bli en medarbeideid bedrift» sier hovedarkitekten Stephane Piazza. «Vi pleide å ha en mer vertikal strukture som nå er i ferd med å utvikle seg i noe som er et samarbeid. En meget spennende periode som nesten føles som å bli født på nytt. Våre nye kontorlokaler må gjenspeile dette. Vi fant den nøyaktige klar-til-å-tå-fatt-ånden vi leter etter i dette gamle jernverkstedet i Clerkenwell.»

Spor etter et tidligere liv

«Vi ønsket å å repsektere sporene etter det tidligere livet av denne bygningen gjennom vårt design» sier Piazza; «blant annet ved å inkludere nakne murvegger og massevis med stål for å gi følelsen av et industrielt lager. Alle nye materiellaer måtte passe helt inn. Vi er vert for mange arrangementer og får besøke hele tiden, derfor trengte vi noe robust, historisk og fint å se på. Treverk var det riktige valget for oss, gulvet ser ut som om det har alltid vært her.»

Dette nye miljøet gjenspeiler hvem vi er og hva vi ønsker å være.

Endre stemningen

Den største seieren av designet, i følge Piazza, er måten folk reagerer på det. «Den første reaksjonen til konsulenter og kunder er avslørende: de smiler. Det samme gjelder kollegene mine. Det er en merkbar endring i stemningen, folk er gladere og det er ingen konkurranse på kontoret. Vårt nye miljø spiller en stor rolle i det.»

Benyttede produkter
Gulv Muse, Sierra Collection
Grader Classical
Finish DuoVarnish
Tykkelse 20 mm (3/4")
Plank widths 180 mm (7")
Flere prosjekter
Salg

DCA architects

Singapore
Salg

Hof van Dordrecht

Dordrecht, Nederland
Salg

Investment bank

Oslo, Norge
Lukke