vacancy

Fijnhoutbewerker/Machinaal houtbewerker

Bij Hakwood hebben we een geweldige plek voor een echte houtkunstenaar! Als Fijnhoutbewerker/machinaal houtbewerker ben jij de creatieve kracht in onze timmerwerkplaats. Met jouw ervaring in houtbewerking en interieurbouw weet je precies wat je doet. Wij waarderen niet alleen je vakmanschap, maar streven er ook naar dat je een sleutelrol gaat vervullen in onze timmerwerkplaats. Samen maken we unieke, op maat gemaakte producten, zoals prachtige traptreden en tegels. Laat jouw creativiteit de vrije loop en word een onmisbaar onderdeel van ons Hakwood-team!

Wat ga je doen?
Als Fijnhoutbewerker bij Hakwood ben jij de ambachtsman of -vrouw die onze timmerwerkplaats naar nieuwe hoogten tilt. Met jouw ervaring ben je bekend met hoogwaardige vaktechnieken. Wat deze rol extra bijzonder maakt, is dat je niet alleen vakinhoudelijk kennis en kunde hebt maar ook de ambitie hebt om onze timmerwerkplaats aan te sturen.

Met jouw ervaring ben je in staat om ambachtelijke houtbewerkingstechnieken toe te passen op hoog niveau. Je kunt vakinhoudelijk sparren met collega's, ideeën uitwisselen en samenwerken aan unieke, op maat gemaakte producten. Je bent verantwoordelijk voor het vervaardigen van specials zoals traptreden, tegels, plinten, showborden en alle bijzondere aanvragen van onze klanten. Je waarborgt de hoogwaardige kwaliteit die Hakwood kenmerkt in al je werkzaamheden

Je verantwoordelijkheden bestaan uit:

  • ​Uitvoeren van hoogwaardige houtbewerkingstechnieken, met specifieke focus op specials zoals traptreden, tegels, plinten en showborden.
  • Vakinhoudelijk sparren met collega's en deelnemen aan het creatieve proces voor unieke producten.
  • Efficiënt bedienen, in- en afstellen, ombouwen en onderhouden van de machines in de timmerwerkplaats.
  • Toezien op een ongestoord verloop van het proces voor de gevraagde kwaliteit en productiviteit.
  • Duurzaam inzetten van materiaal en medewerkers, gericht op het verbeteren van rendement en efficiëntie.
  • Coördineren en toezicht houden op de juiste aanvoer en afvoer van producten, inclusief kwaliteits- en hoeveelheidscontrole.
  • Zorgen voor een geordende, opgeruimde, veilige en duurzame werkomgeving.
  • Het lokaliseren en oplossen van storingen.
  • Uitvoeren van controles tijdens het productieproces en actie ondernemen waar nodig.
  • Actief meedenken over mogelijke verbeteringen en deze in samenwerking met de teamleider implementeren.

Wat breng je mee?
Als Fijnhoutbewerker bij Hakwood ben je gespecialiseerd in ambachtelijke fijnhoutbewerking, met focus op unieke interieurbouwproducten zoals traptreden en tegels. Je beheerst de benodigde technieken en begrijpt de werking van de machines voor een efficiënte productie. Je werkt met grote nauwkeurigheid en streeft naar concrete resultaten. Je legt de nadruk op efficiëntie, waarbij je niet alleen let op het behalen van gestelde doelen, maar ook op duurzaamheid binnen het productieproces.

Als professional binnen ons team ben je stressbestendig en in staat om zelfstandig te werken. Je toont flexibiliteit door incidenteel in twee ploegen te werken of overuren te maken. Je handelt met een scherp bewustzijn voor kosten en zorgt voor een efficiënt gebruik van middelen. Je draagt bij aan een veilige werkomgeving en een positieve teamcultuur.

Wat bieden we jou?
Hakwood biedt jou een marktconfom salaris, afhankelijk van je ervaring. Je komt te werken in een informeel team met enthousiaste collega's. Bovendien krijg je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. De vacature is voor minimaal 32 uur per week. Je hebt recht op 24 vakantiedagen en 92 uur ATV op fulltime basis, reiskostenvergoeding, 8% vakantiegeld en een goede pensioenregeling. Bovendien kan je gebruik maken van een fiscaal voordelige regeling voor bijvoorbeeld een elektrische fiets, laptop, zonnepanelen of bedrijfsfitness. Verder hebben we een gezellige personeelsvereniging waar regelmatig een vrijdagmiddagborrel of leuk uitje wordt georganiseerd.

Meer over jouw nieuwe werkgever!
Hakwood is een internationaal, van oorsprong Nederlands familiebedrijf met 115 medewerkers gevestigd in Werkendam. We leveren wereldwijd hoogwaardige vloeren aan verschillende klanten in meer dan 60 landen. We zijn trots op onze vooruitstrevende ontwerpen, technische expertise en maatschappelijk verantwoorde manier van onze bedrijfsvoering. Er heerst een gezellige, informele en loyale sfeer.

Bij Hakwood draait het om vakmanschap, solidariteit, innovatie en oplossingsgerichtheid. We werken samen om uitdagingen aan te gaan en zijn altijd bereid om nieuwe vaardigheden te leren en innovatieve werkwijzen toe te passen. Hakwood bevindt zich momenteel in een fase van automatisering en digitalisering. We zetten deze stap om ons bedrijf optimaal voor te bereiden op de toekomst. Daarom zijn we op zoek naar getalenteerde professionals die ons kunnen helpen deze transitie succesvol te implementeren. Zie onze website: www.hakwood.com voor meer informatie over ons mooie bedrijf.

Herken jij jezelf in deze vacatures en ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Stuur dan jouw CV naar werkenbij@hakwood.com en wie weet word jij onze nieuwe collega!

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

International Headquarters
+31 183 504 266
sales@hakwood.com

U.S. Sales Office
+1 630 219 3388
ussales@hakwood.com