vacancy

Inside sales representative

Ben jij de schakel die onze klanten verbindt met de prachtige wereld van op maat gemaakte houten vloeren? Wij zoeken een collega die klantverzoeken begeleidt naar offertes en in nauwe samenwerking met verschillende afdelingen zorgt voor een vlekkeloos verloop van het orderproces.

Wat ga je doen?

Bij Hakwood zijn we op zoek naar een enthousiaste collega om ons Inside Sales team te versterken. Het huidige team bestaat uit twee verkoopmedewerkers binnendienst en een teamleider Inside Sales. Als Inside Sales Representative heb je een veelzijdige en verantwoordelijke rol. Je bent de schakel tussen onze gewaardeerde klanten, onze salesmanagers en onze interne organisatie. Je begeleidt klantverzoeken naar verkooporders en offertes, werkt nauw samen met verschillende afdelingen en zorgt voor een vlekkeloos verloop van het orderproces. Je bent in staat zowel zelfstandig als in teamverband te werken en hebt dagelijks contact met salesmanagers en klanten. Je klantvriendelijkheid en sterke communicatieve vaardigheden maken jou tot een uitstekende gesprekspartner. Bovendien ben je in staat om commercieel te denken en creatieve oplossingen te bedenken.

Een greep uit het diverse takenpakket:

  • Commerciële ondersteuning bieden aan onze salesmanagers en klanten.
  • Coördineren en begeleiden van het offerte-, order- en leveringsproces.
  • Nauwkeurig verwerken en volgen van orders in ons interne computersysteem.
  • Signaleren van ontwikkelingen bij klanten en hier proactief op inspelen.
  • Onderhouden en optimaliseren van bestaande relaties met als doel de klanttevredenheid en omzet te verhogen.
  • Effectief communiceren met de interne organisatie bij eventuele klachten.

Wat breng je mee?

Voor de rol van Inside Sales Representative bij Hakwood is het belangrijk dat je beschikt over HBO werk- en denkniveau. Je bent communicatief vaardig en in staat om de behoeften van de klant te achterhalen en effectief relatiebeheer te voeren. Je hebt de vaardigheid om grenzen aan te geven en staat stevig in je schoenen. Duidelijke communicatie is een tweede natuur voor je, en je werkt altijd secuur en gestructureerd. Daarnaast heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel, wat cruciaal is voor het vlekkeloos verlopen van het orderproces. Technische affiniteit is een pluspunt dat wordt gewaardeerd in deze rol.

Wat bieden we jou?

Je treedt direct in dienst bij Hakwood. Hakwood biedt jou de mogelijkheid om het tekenen en calculeren van de maatwerkproducten intern te leren. We bieden een salaris tussen de €2.800 - €3.600 bruto per maand op fulltime basis, afhankelijk van je ervaring en leeftijd. Daarnaast kom je te werken in een informeel team met enthousiaste collega's. De vacature is voor 32 - 40 uur per week. Gedeeltelijk thuiswerken na de inwerkperiode behoort tot de mogelijkheid. Je hebt recht op 24 vakantiedagen op fulltime basis, reiskostenvergoeding en een goede pensioenregeling. Je kunt ook gebruik maken van een fiscaal voordelige regeling voor bijvoorbeeld een fietsplan, laptop, zonnepanelen of bedrijfsfitness. Verder hebben we een gezellige personeelsvereniging waar regelmatig een vrijdagmiddagborrel of leuk uitje wordt georganiseerd.

Meer over jouw nieuwe werkgever!

Bij Hakwood draait het om vakmanschap, solidariteit, innovatie en oplossingsgerichtheid. We werken samen om uitdagingen aan te gaan en zijn altijd bereid om nieuwe vaardigheden te leren en innovatieve werkwijzen toe te passen. Hakwood zit middenin de transitie van verdergaande automatisering en digitalisering, zodat het bedrijf klaar is voor de toekomst. Bij Hakwood moedigen we een gezonde en energieke levensstijl aan, zodat jij optimaal kunt presteren. Door aan te sluiten bij ons team van gedreven medewerkers ervaar je de voldoening van werken in een team dat gedreven wordt door deze kernwaarden!

Hakwood is een internationaal, van oorsprong Nederlands familiebedrijf met 115 medewerkers gevestigd in Werkendam. Er heerst een gezellige, informele en loyale sfeer binnen het bedrijf. We leveren wereldwijd hoogwaardige vloeren aan verschillende klanten in meer dan 60 landen. We zijn trots op onze vooruitstrevende ontwerpen, technische expertise en maatschappelijk verantwoorde manier van onze bedrijfsvoering. Zie onze website: www.hakwood.com voor meer informatie over ons mooie bedrijf.

Reageren

Herken jij jezelf in deze vacature en ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Stuur dan jouw CV naar werkenbij@Hakwood.com en wie weet word jij onze nieuwe collega!

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

International Headquarters
+31 183 504 266
sales@hakwood.com

U.S. Sales Office
+1 630 219 3388
ussales@hakwood.com