vacancy

Operator

Wil jij de touwtjes in handen hebben en een belangrijke bijdrage leveren aan het vervaardigen van de mooiste houten vloeren die wereldwijd verkocht worden? Dan is de functie van Operator iets voor jou! Je krijgt de unieke kans om jezelf te ontwikkelen binnen een innovatief en toonaangevend bedrijf in de houtsector. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor het veilig en goed afhandelen van ons productieproces.

Wat ga je doen?
Als (Proces) Operator werk je samen met je collega's aan een product op één van de productielijnen. Je bent het aanspreekpunt voor de Productie Medewerkers op jouw productielijn. Je vervult een brugfunctie tussen de Teamleider en de Productiemedewerkers. Je ziet toe op efficiënt rendement, door het duurzaam inzetten van materiaal en medewerkers.

Je bent verantwoordelijk voor het efficiënt bedienen, in- en afstellen, ombouwen en onderhouden van geavanceerde productiemachines. Je ziet toe op een ongestoord verloop van het proces zodat de gevraagde kwaliteit en productiviteit geleverd wordt. Je zorgt voor een duurzame inzet van materiaal en medewerkers, met als doel het verbeteren van rendement en efficiëntie. Je legt de nadruk op kwaliteit door het behalen van optimale productkwaliteit binnen de gestelde normen. Je hebt een goed technisch inzicht en lost storingen op en voert preventief onderhoud uit.

Wat breng je mee?
Je hebt een proactieve houding, kan verschillende werkzaamheden tegelijk doen en bent alert op mogelijke verbeteringen in het productieproces. Je beheerst de Nederlandse taal en bent fysiek sterk. Na een interne opleiding ben je in staat om snel te beslissen of een plank voldoet aan de eisen. Je pakt ook administratieve taken in de productie op en hebt organisatietalent. Je bent flexibel inzetbaar door incidenteel in twee ploegen te gaan of over te werken.

Wat bieden we jou?
We bieden een marktconform salaris aan, afhankelijk van je ervaring en leeftijd. Daarnaast kom je te werken in een informeel team met enthousiaste collega's voor 40 uur per week. Je hebt recht op 24 vakantiedagen en 11,5 ATV dagen op fulltime basis, reiskostenvergoeding en een goede pensioenregeling. Verder hebben we een gezellige personeelsvereniging waar regelmatig een vrijdagmiddagborrel of leuk uitje wordt georganiseerd. Om je vitaliteit te bevorderen bieden we dagelijks vers fruit aan. Daarnaast kan je gebruik maken van een fiscaal voordelige regeling voor bijvoorbeeld een fietsplan, laptop, zonnepanelen of bedrijfsfitness.

Meer over jouw nieuwe werkgever!
Hakwood is een internationaal, van oorsprong Nederlands familiebedrijf met 115 medewerkers gevestigd in Werkendam. Er heerst een gezellige, informele en loyale sfeer binnen het bedrijf. We leveren wereldwijd hoogwaardige vloeren aan verschillende klanten in meer dan 60 landen. We zijn trots op onze vooruitstrevende ontwerpen, technische expertise en milieuvriendelijke manier van creëren. Zie onze website: www.hakwood.com voor meer informatie over ons mooie bedrijf.

Bij Hakwood draait het om vakmanschap, solidariteit, innovatie en oplossingsgerichtheid. We werken samen om uitdagingen aan te gaan en zijn altijd bereid om nieuwe vaardigheden te leren en innovatieve werkwijzen toe te passen. Bij Hakwood moedigen we een gezonde en energieke levensstijl aan, zodat jij optimaal kunt presteren. Door aan te sluiten bij ons team van gedreven medewerkers ervaar je de voldoening van werken in een team dat gedreven wordt door deze kernwaarden!

International Headquarters
+31 183 504 266
sales@hakwood.com

U.S. Sales Office
+1 630 219 3388
ussales@hakwood.com