vacancy

Interne Applicatie Consultant ICT

Ben jij als geen ander in staat om bedrijfsprocessen en vraagstukken te analyseren, optimaliseren en te vertalen naar IT oplossingen? En krijg je energie van het optimaliseren van deze processen en het adviseren van je collega’s? Als Interne Applicatie Consultant bij Hakwood ben je veelzijdig in alle IT processen en heb je een wezenlijke impact op het bedrijf.

Wat ga je doen?

Als Interne Applicatie Consultant bij Hakwood ben je verantwoordelijk voor het beheer en de optimalisatie van zowel het ICT-netwerk als het applicatielandschap. Je speelt een cruciale rol in het optimaliseren van bedrijfsprocessen door nauw samen te werken met collega’s en hun behoeften te vertalen naar innovatieve technologische oplossingen. Samen met de interne teams en externe partners werk je aan het realiseren van verbeteringen, waarbij je zorgt voor gedegen ontwerpdocumentatie, duidelijke handleidingen en instructies om een soepele implementatie te waarborgen.

Onze IT-infrastructuur omvat standaard ERP-software en enkele in-house applicaties voor productie, allemaal gebaseerd op SQL-databases. De focus ligt op het optimaliseren van integraties, het benutten van data en de overstap naar Microsoft Azure. Hierbij blijven we constant gefocust op het beveiligen van de digitale werkplek.

Wat breng je mee?

Hakwood zoekt een zelfstandige IT-professional die de ICT-omgeving effectief beheert, verantwoordelijkheid neemt voor verbeteringen en nauw samenwerkt met zowel interne als externe stakeholders. Om succesvol te zijn in deze rol, heb je analytisch denkvermogen, ben je proactief en zelfstandig. Je bent hands-on en gaat uitdagingen enthousiast aan. Kennis van bedrijfsapplicaties en onderliggende platformen is essentieel, evenals ervaring met programmeertalen zoals C#.NET, Python of Java. Goede beheersing van de Engelse taal is vereist vanwege ons verkoopteam in de VS.

Wat bieden we jou?

Bij Hakwood ontvang je een salaris dat aansluit bij jouw ervaring en kennis. Je wordt onderdeel van een informeel team met 3 enthousiaste collega's, waar je de kans krijgt om jezelf verder te ontwikkelen. Deze vacature betreft een positie voor minimaal 32 uur per week. Op fulltime basis geniet je van 24 vakantiedagen, een reiskosten- en telefoonvergoeding, 8% vakantiegeld en een solide pensioenregeling. Bovendien bieden we de mogelijkheid om gebruik te maken van een fiscaal gunstige regeling voor een fiets, laptop, mobiele telefoon, zonnepanelen of fitness.

Hakwood is niet alleen een werkgever; het is werken voor een internationaal bedrijf met een sterk regionaal karakter. Naast de professionele aspecten van je baan, bieden we een positieve werkomgeving met een gezellige personeelsvereniging. Hier worden regelmatig vrijdagmiddagborrels en leuke uitjes georganiseerd, waardoor we samen bouwen aan een hecht team.

Meer over jouw nieuwe werkgever!

Bij Hakwood draait het om vakmanschap, solidariteit, innovatie en oplossingsgerichtheid. We werken samen om uitdagingen aan te gaan en zijn altijd bereid om nieuwe vaardigheden te leren en innovatieve werkwijzen toe te passen. Hakwood bevindt zich momenteel in een fase van automatisering en digitalisering. We zetten deze stap om ons bedrijf optimaal voor te bereiden op de toekomst. Daarom zijn we op zoek naar een getalenteerde professional die ons kan helpen deze transitie succesvol te implementeren. Bij Hakwood moedigen we een gezonde en energieke levensstijl aan, zodat jij optimaal kunt presteren. Door aan te sluiten bij ons team van gedreven medewerkers ervaar je de voldoening van werken in een team dat gedreven wordt door deze kernwaarden!

Hakwood is een internationaal opererend Nederlands familiebedrijf met 115 medewerkers gevestigd in Werkendam en met een verkoopkantoor in VS. Er heerst een gezellige, informele en loyale sfeer binnen het bedrijf. We leveren wereldwijd hoogwaardige vloeren aan verschillende klanten in meer dan 60 landen. We zijn trots op onze vooruitstrevende ontwerpen, technische expertise en maatschappelijk verantwoorde manier van onze bedrijfsvoering.

Reageren

Herken jij jezelf in deze vacature en ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Stuur dan jouw CV naar werkenbij@Hakwood.com en wie weet word jij onze nieuwe collega!

International Headquarters
+31 183 504 266
sales@hakwood.com

U.S. Sales Office
+1 630 219 3388
ussales@hakwood.com