vacancy

Manager Operations

Ben jij de gedreven Operations Manager die ons productierendement kan optimaliseren? Wij zoeken een teamspeler die efficiëntie omarmt en het talent heeft om ons team te leiden, te inspireren en te laten groeien, dit alles met als doel de onberispelijke kwaliteit van onze luxe houten vloeren te handhaven. Kom bij ons en breng jouw passie voor operational excellence tot leven!

Wat ga je doen?

Als Manager Operations ben jij de drijvende kracht achter het coördineren en optimaliseren van al onze operationele activiteiten. Dit doe je door het team van 60+ medewerkers te coachen, zodat er op efficiënte wijze zowel seriematige als eenmalige seriegroottes volgens de gestelde kwaliteitseisen uit de fabriek komen. Dit breng je tot een succes door ook de ondersteunende afdelingen hier naadloos op aan te laten sluiten. Je gebruikt data en KPI’s om de prestaties te monitoren en te optimaliseren. Je rapporteert dit maandelijks. Je bent nauw betrokken bij het ontwerp, ontwikkeling en de implementatie van ons vernieuwde productie proces. Stap aan boord van ons team en speel een sleutelrol bij het vormgeven van het succesverhaal van ons bedrijf door middel van jouw operationele deskundigheid en innovatieve aanpak!

Je verantwoordelijkheden bestaan uit:

 • ​Leiden, motiveren en sturen van operationeel team via de Teamleiders;
 • Controleren van kwaliteit en voortgang van dagelijkse werkzaamheden;
 • Controleren en garanderen van productierealisatie en kwaliteit van productieproces;
 • Bewaken en verbeteren van rendementen en optimaliseren van productiemiddelen;
 • Coördineren van logistieke afhandeling voor inkomende en uitgaande goederenstromen;
 • Initiëren, faciliteren en stimuleren van verander- en verbetertrajecten, met effectmeting;
 • Naleven van Arbo, milieuwetgeving en veiligheidsvoorschriften;
 • Toezien op naleving van planning, productievoorschriften, werkinstructies en procedures;
 • Zorgen voor optimale personele bezetting;
 • Bevorderen van kennisontwikkeling van medewerkers via training en opleiding;
 • Sturen en rapporteren op bezettingsgraad, OEE, ROI en machinerendement;
 • Opstellen van operationeel plan met operationele en financiële eindresultaten;
 • Bijdragen aan vaststellen van beleid en budget.

Wat breng je mee?

Als Manager Operations ben je een organisatietalent met een scherp oog voor kwaliteit. Je bent niet alleen besluitvaardig en zelfstandig, maar je hebt ook het vermogen om goed te anticiperen op veranderende situaties en begrijpt tot in de details hoe de verschillende processen in elkaar steken. Jouw analytische en probleemoplossende vaardigheden stellen je in staat om helder overzicht te behouden, zelfs in complexe scenario's. Je flexibiliteit en stressbestendigheid dragen bij aan jouw vermogen om effectief te reageren op uitdagingen.

Naast deze eigenschappen beschik je over overtuigingskracht en uitstekende communicatieve vaardigheden. Je hebt de moed om daadkrachtig op te treden en collega's te coachen, terwijl je toch besluitvaardig blijft. Jouw streven naar voortdurende verbetering van processen is duidelijk zichtbaar in je aanpak. Je leert je medewerkers om efficiënt en kostenbewust te handelen, terwijl je ervoor zorgt dat elk individu binnen de afdelingsverantwoordelijkheden optimaal tot zijn recht komt.

Wat bieden we jou?

Bij Hakwood ontvang je een salaris dat aansluit bij jouw ervaring en kennis. Je wordt onderdeel van een informeel team met enthousiaste collega's, waar je de kans krijgt om jezelf verder te ontwikkelen. Deze vacature betreft een positie voor minimaal 32 uur per week. Op fulltime basis geniet je van 24 vakantiedagen, een reiskosten- en telefoonvergoeding, 8% vakantiegeld en een solide pensioenregeling. Bovendien bieden we de mogelijkheid om gebruik te maken van een fiscaal gunstige regeling voor een fiets, laptop, mobiele telefoon, zonnepanelen of fitness.

Hakwood is niet alleen een werkgever; het is werken voor een internationaal bedrijf met een sterk regionaal karakter. Naast de professionele aspecten van je baan, bieden we een positieve werkomgeving met een gezellige personeelsvereniging. Hier worden regelmatig vrijdagmiddagborrels en leuke uitjes georganiseerd, waardoor we samen bouwen aan een hecht team.

Meer over jouw nieuwe werkgever!

Bij Hakwood draait het om vakmanschap, solidariteit, innovatie en oplossingsgerichtheid. We werken samen om uitdagingen aan te gaan en zijn altijd bereid om nieuwe vaardigheden te leren en innovatieve werkwijzen toe te passen. Hakwood bevindt zich momenteel in een fase van automatisering en digitalisering. We zetten deze stap om ons bedrijf optimaal voor te bereiden op de toekomst. Daarom zijn we op zoek naar een getalenteerde professional die ons kan helpen deze transitie succesvol te implementeren. Bij Hakwood moedigen we een gezonde en energieke levensstijl aan, zodat jij optimaal kunt presteren. Door aan te sluiten bij ons team van gedreven medewerkers ervaar je de voldoening van werken in een team dat gedreven wordt door deze kernwaarden!

Hakwood is een internationaal, van oorsprong Nederlands familiebedrijf met 115 medewerkers gevestigd in Werkendam en met een verkoopkantoor in VS. Er heerst een gezellige, informele en loyale sfeer binnen het bedrijf. We leveren wereldwijd hoogwaardige vloeren aan verschillende klanten in meer dan 60 landen. We zijn trots op onze vooruitstrevende ontwerpen, technische expertise en maatschappelijk verantwoorde manier van onze bedrijfsvoering. Zie onze website: www.hakwood.com voor meer informatie over ons mooie bedrijf.

Reageren

Herken jij jezelf in deze vacature en ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Stuur dan jouw CV naar werkenbij@Hakwood.com en wie weet word jij onze nieuwe collega!

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

International Headquarters
+31 183 504 266
sales@hakwood.com

U.S. Sales Office
+1 630 219 3388
ussales@hakwood.com