vacancy

Manager Operations

Ben jij de gedreven Operations Manager die ons productierendement kan optimaliseren? Wij zoeken een teamspeler die efficiëntie omarmt en het talent heeft om ons team te leiden, te inspireren en te laten groeien, dit alles met als doel de onberispelijke kwaliteit van onze luxe houten vloeren te handhaven. Kom bij ons en breng jouw passie voor operational excellence tot leven!!

Wat ga je doen?

Als Manager Operations ben jij de drijvende kracht achter het optimaliseren en coördineren van al onze operationele activiteiten. Jouw rol omvat het creëren van naadloze processen, het verhogen van de operationele efficiëntie en het verwezenlijken van ambitieuze doelen op het gebied van productie, kwaliteit en kosten. Stap aan boord van ons team en speel een sleutelrol bij het vormgeven van het succesverhaal van ons bedrijf door middel van jouw operationele deskundigheid en innovatieve aanpak!

Je verantwoordelijkheden bestaan uit:

  • ​Leiden, motiveren en ontwikkelen van operationeel team via de Teamleiders;
  • Optimaal rendement uit het machinaal productieproces halen;
  • Controleren en garanderen van productierealisatie en kwaliteit;
  • Implementeren en stimuleren van verander- en verbetertrajecten, met effectmeting;
  • Naleven van Arbo, milieuwetgeving en veiligheidsvoorschriften;
  • Zorgen voor optimale personele bezetting;
  • Bevorderen van kennisontwikkeling van medewerkers via training en opleiding;
  • Analyseren, rapporteren en sturen op bezettingsgraad, OEE, ROI en machinerendement;
  • Bijdragen aan vaststellen van beleid en budget.

Wat breng je mee?

Als organisatietalent met oog voor kwaliteit, ben je niet alleen besluitvaardig en zelfstandig, maar ook in staat om adequaat te reageren op veranderende situaties. Je hebt gedetailleerd inzicht in de onderlinge verwevenheid van diverse processen. Dankzij je analytische en probleemoplossende vaardigheden behoud je helder overzicht, zelfs in complexe situaties. Je flexibiliteit en stressbestendigheid dragen bij aan je effectieve aanpak van uitdagingen.

Naast deze eigenschappen zijn overtuigingskracht en uitstekende communicatieve vaardigheden van groot belang. Je hebt de moed om daadkrachtig op te treden en collega's te coachen, terwijl je toch besluitvaardig blijft. Je streven naar voortdurende verbetering van processen is duidelijk zichtbaar in je aanpak. Je leert je medewerkers om efficiënt en kostenbewust te handelen, waarbij je ervoor zorgt dat elk individu binnen de afdelingsverantwoordelijkheden optimaal tot zijn recht komt.

Als Manager Operations beschik je over aantoonbare ervaring in het leiden van teams en heb je een achtergrond in een productieomgeving. Hoewel technische kennis als een pre wordt beschouwd, is het niet strikt noodzakelijk; wel is het essentieel dat je een HBO werk- en denkniveau hebt en over technisch inzicht beschikt. Je bekwaamheid om problemen op te lossen, waarbij je LEAN-principes hanteert, is van groot belang.

Wat bieden we jou?

Je treedt direct in dienst bij Hakwood. Hakwood biedt jou een salaris tussen de €4.500 - €6.500 bruto per maand op fulltime basis, afhankelijk van je ervaring. Je komt te werken in een informeel team met enthousiaste collega's. Bovendien krijg je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. De vacature is voor minimaal 32 uur per week. Je hebt recht op 24 vakantiedagen op fulltime basis, reiskostenvergoeding, 8% vakantiegeld en een goede pensioenregeling. Bovendien kan je gebruik maken van een fiscaal voordelige regeling voor bijvoorbeeld een elektrische fiets, laptop, zonnepanelen of bedrijfsfitness. Verder hebben we een gezellige personeelsvereniging waar regelmatig een vrijdagmiddagborrel of leuk uitje wordt georganiseerd.

Meer over jouw nieuwe werkgever!

Bij Hakwood draait het om vakmanschap, solidariteit, innovatie en oplossingsgerichtheid. We werken samen om uitdagingen aan te gaan en zijn altijd bereid om nieuwe vaardigheden te leren en innovatieve werkwijzen toe te passen. Hakwood bevindt zich momenteel in een fase van automatisering en digitalisering. We zetten deze stap om ons bedrijf optimaal voor te bereiden op de toekomst. Daarom zijn we op zoek naar een getalenteerde professional die ons kan helpen deze transitie succesvol te implementeren. Bij Hakwood moedigen we een gezonde en energieke levensstijl aan, zodat jij optimaal kunt presteren. Door aan te sluiten bij ons team van gedreven medewerkers ervaar je de voldoening van werken in een team dat gedreven wordt door deze kernwaarden!

Hakwood is een internationaal, van oorsprong Nederlands familiebedrijf met 115 medewerkers gevestigd in Werkendam. Er heerst een gezellige, informele en loyale sfeer binnen het bedrijf. We leveren wereldwijd hoogwaardige vloeren aan verschillende klanten in meer dan 60 landen. We zijn trots op onze vooruitstrevende ontwerpen, technische expertise en maatschappelijk verantwoorde manier van onze bedrijfsvoering. Zie onze website: www.hakwood.com voor meer informatie over ons mooie bedrijf.

Reageren

Herken jij jezelf in deze vacature en ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Stuur dan jouw CV naar werkenbij@Hakwood.com en wie weet word jij onze nieuwe collega!

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

International Headquarters
+31 183 504 266
sales@hakwood.com

U.S. Sales Office
+1 630 219 3388
ussales@hakwood.com