vacancy

Tactisch Inkoper

Als Tactisch Inkoper bij Hakwood ben je een cruciale schakel in het verbeteren van onze inkoopprocessen. Met jouw passie voor hout en sterke analytische vaardigheden, ben je klaar om complexe uitdagingen aan te pakken. Kom bij ons team en draag bij aan het succes van Hakwood terwijl je jouw passie voor inkoop verder ontwikkelt!

Wat ga je doen?

Als Tactisch Inkoper bij Hakwood ben je verantwoordelijk voor het tactische inkoopproces van diverse categorieën, waaronder grondstoffen hout, hulpstoffen, en diensten. Deze functie vereist een combinatie van strategisch inzicht en operationele uitvoering. Je werkt nauw samen met de Operationeel Directeur en hebt een sleutelrol in het optimaliseren van onze inkoopprocessen.

Je verantwoordelijkheden bestaan uit:

  • ​Uitvoeren van tactische inkoopactiviteiten, waaronder offertes aanvraag, offertevergelijk, contractonderhandeling, contractopstelling en contractimplementatie;
  • Beheren van bestelaanvragen, orders, orderbevestigingen en ontvangst van goederen;
  • Bewaking van Service Level Agreements (SLA's), bijsturen waar nodig en monitoren van KPI's;
  • Evaluatie en beoordeling van leveranciers (vendor rating) om de relatie en prestaties te waarborgen;
  • Artikel- en voorraadbeheer, inclusief assistentie bij het beheer van de voorraad.

Wat breng je mee?

Als Tactisch Inkoper bij Hakwood lever je een bijdrage aan het optimaliseren van onze inkoopprocessen. Jouw analytische vaardigheden zijn van cruciaal belang voor het uitvoeren van deze functie, met name gezien de complexiteit van de processen in een productieomgeving. Je hebt een scherp oog voor detail en voert taken nauwkeurig en zorgvuldig uit, waarbij je streven naar kwaliteit altijd voorop staat. Je bent bedreven in het werken met ERP-systemen en weet hoe je business data kan benutten om goed onderbouwde inkoopvoorstellen te formuleren. Met jouw ervaring stimuleer je de digitale transformatie binnen ons inkoopproces.

Ervaring binnen de houtbranche of met de inkoop van natuurproducten wordt als een pre beschouwd, evenals ervaring met inkooptaken in de maakindustrie. Daarnaast zijn communicatieve vaardigheden essentieel om op tactische wijze contact te onderhouden met leveranciers en de interne organisatie. Het vermogen om op een kritische wijze te kijken naar processen en besluitvorming is ook van groot belang. Een sterke beheersing van de Engelse taal is essentieel, terwijl kennis van de Duitse taal als een waardevolle aanvulling wordt beschouwd.

Als zelfstandige professional ben je in staat om eigenaarschap te nemen en zelfstandig te werken, terwijl je ook in staat bent om effectief samen te werken binnen ons team. Je bent bereid om, indien nodig, te reizen, hoewel dit beperkt zal zijn. Met jouw gedegen achtergrond en ervaring ben je in staat om de complexe uitdagingen binnen de inkoopwereld aan te pakken en bij te dragen aan het succes van Hakwood.

Wat bieden we jou?

Hakwood biedt jou een salaris tussen de €3.000 - €4.500 bruto per maand op fulltime basis, afhankelijk van je ervaring. Je komt te werken in een informeel team met enthousiaste collega's. Bovendien krijg je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. Op termijn zijn er doorgroeimogelijkheden naar strategische inkooptaken. De vacature is voor minimaal 32 uur per week. Je hebt recht op 24 vakantiedagen op fulltime basis, reiskostenvergoeding, 8% vakantiegeld en een goede pensioenregeling. Bovendien kan je gebruik maken van een fiscaal voordelige regeling voor bijvoorbeeld een elektrische fiets, laptop, zonnepanelen of bedrijfsfitness. Verder hebben we een gezellige personeelsvereniging waar regelmatig een vrijdagmiddagborrel of leuk uitje wordt georganiseerd.

Meer over jouw nieuwe werkgever!

Bij Hakwood draait het om vakmanschap, solidariteit, innovatie en oplossingsgerichtheid. We werken samen om uitdagingen aan te gaan en zijn altijd bereid om nieuwe vaardigheden te leren en innovatieve werkwijzen toe te passen.. Daarom zijn we op zoek naar een getalenteerde professional die ons kan helpen deze transitie succesvol te implementeren. Bij Hakwood moedigen we een gezonde en energieke levensstijl aan, zodat jij optimaal kunt presteren. Door aan te sluiten bij ons team van gedreven medewerkers ervaar je de voldoening van werken in een team dat gedreven wordt door deze kernwaarden!

Hakwood is een internationaal, van oorsprong Nederlands familiebedrijf met 115 medewerkers gevestigd in Werkendam. Er heerst een gezellige, informele en loyale sfeer binnen het bedrijf. We leveren wereldwijd hoogwaardige vloeren aan verschillende klanten in meer dan 60 landen. We zijn trots op onze vooruitstrevende ontwerpen, technische expertise en maatschappelijk verantwoorde manier van onze bedrijfsvoering. Zie onze website: www.hakwood.com voor meer informatie over ons mooie bedrijf.

Reageren

Herken jij jezelf in deze vacature en ben jij klaar voor een nieuwe uitdaging? Stuur dan jouw CV naar werkenbij@Hakwood.com en wie weet word jij onze nieuwe collega!

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

International Headquarters
+31 183 504 266
sales@hakwood.com

U.S. Sales Office
+1 630 219 3388
ussales@hakwood.com